Medal of Honor toch niet benodigd voor vroege toegang Battlefield 3-bèta

Gisteren wisten we bekend te maken dat de disk van de speciale editie van Medal of Honor benodigd zou zijn om vroege toegang te verkrijgen tot de aankomende, open bèta van Battlefield 3, die overigens enkel nog gecontroleerd hoeft te worden door Microsoft en Sony.

Via de Twitter van Battlefield heeft DICE echter laten weten dat dit niet het geval is en dat de disk van Medal of Honor op geen enkele wijze benodigd is om vervroegd toegang te krijgen. Dit zal voor velen onder ons een opluchting zijn.

@mpfirst Sorry for the confusion, the MoH disc will NOT be needed for the closed beta. ^WS
Bedankt, desxeon, voor de tip!

  1.   
    Jonah's avatar

    Ik vraag me af hoeveel mensen gisteren in paniek Medal of Honor tweedehands hebben (terug)gekocht. 😛

  2.   
    Glennus's avatar

    Jonah schreef, "Ik vraag me af hoeveel mensen gisteren in paniek Medal of Honor tweedehands hebben (terug)gekocht. :P"

    Héél veel.

  3.   
    Nitrix31's avatar

    Hoe zit het eigenlijk met de pc versie. Is of komt daar nog een beta van? Of worden weer de consoles voorgetrokken?

  4.   
    Jonah's avatar

    Lex31Killer schreef, "Hoe zit het eigenlijk met de pc versie. Is of komt daar nog een beta van? Of worden weer de consoles voorgetrokken?"

    Nogmaals, alle platformen worden eind deze maand op dezelfde dag voorzien van een OPEN bèta, die door IEDEREEN gespeeld kan worden. Personen die de speciale editie van Medal of Honor hebben gekocht, krijgen 48 uur lang vervroegde toegang.

  5.   
    Hitman047's avatar

    Mooi, dan hoef ik hem dus ook niet af te stoffen. 😉

  6.   
    See4urSelf's avatar

    Ahh duurt lang!

  7.   
    fdennis's avatar

    Ik heb 19 ps3 spellen en ik geef ze iedere keer een oordeel. Maar van die 19 is bij mij Medal of Honor de grootste flop van de eeuw. Wat een ongelooflijke kut game is dat zeg.

  8.   
    desxeon's avatar

    Geen dank.:)

    Ben blij dat je die cd niet nodig hebt, anders lopen veel mensen de bèta mis denk ik.

  9.   
    ikkiewikkie's avatar

    Beetje wazig bericht. Is het nou dat je de hele game niet hoeft te hebben of dat je niet per se in het bezit hoeft te zijn van een disk (dat het oké is dat je disk kwijt is ofzo?). Mij interesseert het iig niet. Voor de tijd dat we op de bèta en de game hebben moeten wachten maken die 2 dagen me ook niet meer uit.

  10.   
    Ramong's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Mooi, dan hoef ik hem dus ook niet af te stoffen. 😉 "

    +1
    😉

  11.   
    See4urSelf's avatar

    Haha, die mensen zullen blij zijn! Was wel een naaiertje geweest van EA.

  12.   
    twoakrm's avatar

    ik vind het wel lullig van EA .de mensen die apart medal of honour hebben gekocht voor de beta krijgen maar twee dagen voorrang terwijl wanneer je spel het zou kopen het een closed beta zou zijn 😳

  13.   
    Jarek's avatar

    twoakrm schreef, "ik vind het wel lullig van EA .de mensen die apart medal of honour hebben gekocht voor de beta krijgen maar twee dagen voorrang terwijl wanneer je spel het zou kopen het een closed beta zou zijn 😳 "

    Inderdaad.. dat was ook één van de redenen om juist de limited edition te kopen..

    Helaas kan EA zijn belofte niet houden.

  14.   
    MaxDamage_NL's avatar

    Fanta$y schreef, "

    ”twoakrm” schreef, "ik vind het wel lullig van EA .de mensen die apart medal of honour hebben gekocht voor de beta krijgen maar twee dagen voorrang terwijl wanneer je spel het zou kopen het een closed beta zou zijn 😳 "

    Inderdaad.. dat was ook één van de redenen om juist de limited edition te kopen..
    Helaas kan EA zijn belofte niet houden."

    Helaas voor jullie 😛
    Niet voor mij 😀

  15.   
    twoakrm's avatar

    het is niet dat moh heb gekocht maar ik vind niet dat EA door het kopen van die game moet zeggen dat je dan toegang hebt tot de beta. ik vind dat de mensen die moh hebben gekocht gedupeerd zijn omdat nu iedereen in een keer de BF3beta kunnen spellen .

  16.   
    DGonlag2's avatar

    twoakrm schreef, "het is niet dat moh heb gekocht maar ik vind niet dat EA door het kopen van die game moet zeggen dat je dan toegang hebt tot de beta. ik vind dat de mensen die moh hebben gekocht gedupeerd zijn omdat nu iedereen in een keer de BF3beta kunnen spellen . "

    Ja precies. Nu vind ik het niet erg dat iedereen kans krijgt om de beta te spelen, maar zo weinig voorang? Had er dan een week voorrang op gemaakt minstens. Maarja, moeten ze ook niet zeggen dat je een closed beta krijgt.