Up2Date: Xbox LIVE Arcade – Crimson Alliance, Leedmees en meer

Elke week verschijnen er nieuwe games voor Xbox LIVE Arcade. Het is dus moeilijk om bij te houden wat er allemaal verschijnt. In de Up2Date-rubriek zetten we de nieuwe releases daarom wekelijks op een rijtje.

Crimson Alliance
In Crimson Alliance moet je strijden tegen de sinistere Cult of the Soul Siren. Vecht alleen of neem tot drie vrienden mee om de klus te klaren. De verhaal kan zowel split-screen als online worden gespeeld en neemt je naar verschillende omgevingen mee. Vecht tegen bandieten, ontdek geheimen in vernielde steden, ontwijk vallen en level jouw personage omhoog. Crimson Alliance is vanaf vandaag voor 1200 Microsoft Points te downloaden.

BloodRayne: Betrayal
In deze 2D Side-Scrolling Hack ’n slash game zul je het als Rayne tegen de vampieren op gaan nemen. Het wordt een bloederige strijdt. In 15 uitdagende levels zul je veel bloed laten vloeien en verschillende personages ontmoeten. BloodRayne: Betrayal is vanaf vandaag voor 1200 Microsoft Points te downloaden.

Leedmees
In Leedmees met je een aantal kleine, koddige ‘Leedmees’ van de ene kant van het level naar de andere kant moet helpen. Je kunt ze over je armen laten lopen, ze je been op laten klauteren of bepaalde obstakels voor ze wegduwen. Hoe meer Leedmees je helpt, des te beter je score. Leedmees is vanaf vandaag voor 800 Microsoft Points te downloaden.

SkyDrift
SkyDrift combineert de snelheid en intensiteit van vliegraces met de actie van luchgevechten. Jouw taak is simpel, versla je tegenstandanders en alle middelen zijn geoorloofd. Manoeuvreer beter dan hun of gebruik één van de zes power-ups. Let wel op, want ook jij kan bestookt worden door de power-ups. SkyDrift is vanaf vandaag voor 1200 Microsoft Points te downloaden.

  1.   
    -Arthur-'s avatar

    Ik heb Crimson Alliance (het volledige spel) gratis gedownload. Foutje van Microsoft?…In ieder geval bedankt! 🙂

  2.   
    Glennus's avatar

    GreatManaTree schreef, "Ik heb Crimson Alliance (het volledige spel) gratis gedownload. Foutje van Microsoft?…In ieder geval bedankt! :)"

    Same XD! Dankje voor de tip. Ze hebben zo te zien de “All Class Pack” en de game verwisselt qua prijzen.