Beetlejuice krijgt een vervolg

Beetlejuice (gespeeld door Michael Keaton), de geest die alle andere geesten moet wegjagen, krijgt een vervolg. Het was de film waarin Tim Burton aan iedereen kon laten zien wat voor een originele klasse de man heeft. Er is nu dus sprake van een vervolg al was deze al lang in de maak. Direct na het eerste deel wilde Tim Burton beginnen met een vervolg. Maar toen kwam Batman in the picture en kreeg Michael Keaton ook hierin de hoofdrol.

Zelfs na Batman bleef Burton bezig met Beetlejuice en had hij de plannen klaar voor Beetlejuice Goes Hawaiian. Maar toen was daar Batman Returns en zette hij Beetlejuice voor langere tijd opzij. Het leek of er nooit meer een sequel zou komen. Ondertussen liep er wel een succesvolle tekenfilmserie over Beetlejuice, geproduceerd door Tim Burton.

Nu blijkt er toch een vervolg te komen. Michael Keaton en Geena Davis hebben er al jaren zin in. Warner Bros heeft David Katzenberg en Seth Grahame-Smith een tweejarig contract aangeboden. Hun eerste prioriteit is Beetlejuice nieuw leven in te blazen.

We first got to know Seth through his fantastic work on Dark Shadows. It immediately became a priority to expand our relationship with him. Seth introduced us to David. We firmly believe in their talents and are extremely excited to welcome them to the Warners family.
Of Tim Burton de film gaat regisseren is onbekend, maar Grahame-Smith werkt wel nauw met hem samen. Hij is de scenarioschrijver voor Dark Shadows en Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Met David Katzenberg zijn ze ook de bedenker van de MTV-serie Hard Times of RJ Berger.

En dan de grote vraag: kan de afdeling make-up Michael Keaton nog oppoetsen voor de rol van Beetlejuice? Of is een andere acteur geschikt om dit excentrieke personage te spelen?

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren