Battlelog krijgt geen premium service, aldus Electronic Arts

Gisteren wisten we nog te melden dat de welbekende analyst Michael Pachter voorspelt dat Electronic Arts in de toekomst een betaalde service zal invoeren voor het aankomende Battlelog. De uitgever heeft deze voorspelling vandaag kunnen ontkrachten, want tijdens een interview met IndustryGamers wist het bedrijf duidelijk te vertellen dat er geen plannen zijn voor een premium service.

We are providing Battlelog to Battlefield 3 players to deliver the best social, multiplayer FPS experience in the market. We have no plans to charge for this service with Battlefield 3. The Battlefield series has always been about playing with friends, and Battlelog takes that experience to the next level by serving as a unique social network.
Liefhebbers van Battlefield 3 mogen er dus verzekerd van zijn dat in de toekomst nooit betaald zal hoeven worden voor het gebruik van Battlelog. Dit zal voor velen waarschijnlijk een opluchting zijn.

  1.   
    Fischer's avatar

    Ik moet in het vervolg toch wat beter lezen, ik dacht dat hij er wel zou komen. Gelukkig niet dus.

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Fischer schreef, "Ik moet in het vervolg toch wat beter lezen, ik dacht dat hij er wel zou komen. Gelukkig niet dus."

    Nee dat was het columnpje “Pachter voorspelt”, die man is vaker van mening veranderd in afgelopen half jaar dan het aantal spellen dat ik heb gekocht tijdens de steam summersale.

  3.   
    Stephan123's avatar

    Op dit moment niet nee, maar over een paar jaar wel 🙂

  4.   
    timishier's avatar

    Ik kan niet wachten tot dat bf en cod eindelijk uit zijn, dan is er eindelijk weer normaal nieuws in plaats van ea acti die elkaar voortdurend zwart maken 🙁

  5.   
    DGonlag2's avatar

    timishier schreef, "Ik kan niet wachten tot dat bf en cod eindelijk uit zijn, dan is er eindelijk weer normaal nieuws in plaats van ea acti die elkaar voortdurend zwart maken 🙁 "

    Wat dus niets met dit bericht hier te maken heeft.

    Battlelog was toch iets met facebook of niet? Maar wat kon je er nou eigenlijk mee? Je stats viewen toch? Nog iets anders?

  6.   
    lassieman's avatar

    Alles gaat via battlelog, servers kiezen etc. Alles dus.