Ubisoft: wegens fout in Noord-Amerika gratis multiplayer voor Driver: San Fransisco

Ubisoft heeft bekend gemaakt dat het codesysteem voor de multiplayer van Driver: San Fransisco opgeheven zal worden. Om de multiplayer (en extra content) te ontgrendelen is een code nodig die bij de originele games meegeleverd werd. In plaats van deze codes kunnen eigenaren van een exemplaar van de game nu via de game zelf gratis een nieuwe code aanvragen.

De reden hiervoor is een fout in de codes die in Noord-Amerika bij de games geleverd zijn. De codes worden vervangen door een ander systeem, wat tevens met codes werkt. Omdat Ubisoft het ‘oneerlijk’ vindt tegenover de rest van de gamers wordt het wereldwijd doorgevoerd.

“Due to a printing error on the insert of some copies of Driver: San Francisco in North America, Ubisoft has elected to provide the Driver Uplay Passport content for free. Although this problem does not affect players outside of North America, we have decided to mirror this offer worldwide in order to be fair to all our players.”
Om de nieuwe code te krijgen moeten gamers via het Uplay passport menu kiezen uit ‘purchase Uplay passport’ of ‘start my 2-day free trial’. Via beide opties wordt de mutliplayer ontgrendeld.

Dit nieuwe systeem maakt het ook mogelijk voor kopers van een tweedehands kopie om gratis de mutliplayer te spelen. De bedoeling was eerst dat voor een gebruikt spel een nieuwe code (eenmalig $10) gekocht moest worden. Nu het ontgrendelen van de multiplayer en de extra content gratis is, hoeft er dus niet (opnieuw) meer een code gekocht worden.

  1.   
    NightHawk's avatar

    Zoals het hoort.

  2.   
    Taz25's avatar

    kijk das nou netjes ๐Ÿ˜€

  3.   
    -Arthur-'s avatar

    Ik ben doodsbang voor Uplay. Toen ik probeerde verbinding te maken heeft het al mijn savegames van AC 2 gewist…….net voor het einde en inclusief alle side missions. ๐Ÿ˜ก

  4.   
    Leon's avatar

    Wow ik ben hier echt blij om, bij mijn reviewcopy van Driver was geen UPlay-code meegeleverd. Wilde hem eigenlijk vandaag kopen, maar dit scheelt toch weer even 10 euro!

  5.   
    gragon3's avatar

    GreatManaTree schreef, "Ik ben doodsbang voor Uplay. Toen ik probeerde verbinding te maken heeft het al mijn savegames van AC 2 gewist…….net voor het einde en inclusief alle side missions. ๐Ÿ˜ก "

    AC2 is het waard om nog eens te spelen ๐Ÿ˜›

    OT: Dit is erg netjes van Ubi ๐Ÿ™‚ Zie je niet veel meer tegenwoordig