Eerste DLC voor Resistance 3 vanaf oktober beschikbaar

Vanaf vandaag ligt Resistance 3 officieel in de Nederlandse winkels, maar dat weerhoudt de Japanse elektronicagigant Sony Computer Entertainment er niet van om ook alvast downloadable content voor de shooter van Insomniac Games aan te kondigen. Liefhebbers van de game kunnen namelijk vanaf 4 oktober aan de slag met een DLC-pakket die door het leven zal gaan als The Resistance 3 Survival.

The pack, called Survival, will feature a new multiplayer mode called Invasion, where humans and Chimera need to capture multiple control points as long as they can.
De DLC zal voor 3,99 dollar te downloaden zijn, wat binnen Europa een soortgelijke prijs betekent. Voor dat bedrag krijgen gamers onder meer de nieuwe multiplayermodus Invasion. Hierin is het doel om met je team specifieke controleposten te veroveren en vervolgens zo lang mogelijk beschermd te houden. Naast deze multiplayermodus krijgen spelers ook nog de beschikking over een handvol multiplayer Survival-skins en – last but not least – een speciaal PlayStation 3-thema.

Resistance 3 zal vanaf vandaag – 7 september – exclusief verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 3.

  1.   
    spitskitter's avatar

    aight 1e reactie:D

  2.   
    Extremegamer's avatar

    lol @ wanhopige reactie hierboven,

    de game is niet eens 24 uur uit of ze kondigen al dlc’s aan, hoorde dat niet op de disc te zitten VOOR de release !?