Respawn behoudt rechten eigen IP

Vince Zampella en Jason West laten zien dat ze hebben geleerd van de fouten uit hun periode bij Infinity Ward. Ze hebben er namelijk voor gekozen om alle rechten van hun nieuwe IP in eigen handen te houden, aldus Zampella:

I think one of the things that we’re setting out to do is empowering people here to have ownership in what they’re working on. Respawn has ownership of the IP that we’re working on. So that empowers everyone here to feel more ownership and put more of themselves into it. We’re not the only studio that does that, but it’s a big part of what we’re trying to do.
Zampella laat weten dat Respawn het eigendomsrecht van de nieuwe IP officieel bemachtigd heeft. Doordat ze de eigendomsrechten in handen hebben gekregen hopen ze dat het een positief effect zal hebben op de werknemers van Respwan. Zo hopen ze aan werknemers te laten zien dat ze meer van zichzelf in het spel leggen; ze moeten zich verbonden gaan voelen met de game.

Collega Jason West weet er ook nog bij te melden dat ze conclusies hebben getrokken uit het eerdere debacle bij Infinity Ward:

The biggest change for me is probably I know a lot more lawyers and they look over all the contracts. So that’s the biggest change for me.
Jason West laat weten dat de grootste verandering die ze ondergaan hebben het sociale contact is met verscheidene advocaten. Deze advocaten bekijken eerst alle contracten voordat Respwan in zee gaat met verschillende externe partijen.

  1.   
    Hillianii's avatar

  2.   
    ShadyXL's avatar

    Zampella laat weten dat Respawn het eigendomsrecht van de nieuwe IP officieel bemachtigd heeft. Doordat ze de eigendomsrechten in handen hebben gekregen hopen ze dat het een positief effect zal hebben op de werknemers van Respwan. Zo hopen zo aan werknemers

    Paar foutjes :] On-topic: Dat is wel een goede zet. Als ze het bij Infinity Ward ook zo hadden gedaan, dan zou het wat anders zijn gelopen.

  3.   
    xizaaR's avatar

    ShadyXL schreef, "Zampella laat weten dat Respawn het eigendomsrecht van de nieuwe IP officieel bemachtigd heeft. Doordat ze de eigendomsrechten in handen hebben gekregen hopen ze dat het een positief effect zal hebben op de werknemers van Respwan. Zo hopen zo aan werknemers
    Paar foutjes :] On-topic: Dat is wel een goede zet. Als ze het bij Infinity Ward ook zo hadden gedaan, dan zou het wat anders zijn gelopen."

    Zag ik ook staan ja:P

  4.   
    Update's avatar

    @shady, Troll succeeded. Ik zag m ook, maar voor ik wilde posten zag ik dat je het al gezegd had 😛

    @play4life Daar ben ik het mee eens! Wat een inhoudelijk hoog-kwalitatieve comment!

    Ontopic: Is waarschijnlijk een goeie zet, zo motiveer je de mensen zeker wel om wat kwaliteit neer te zetten…