Puzzels Deus Ex: Human Revolution worden ontrafeld; DLC in aantocht?

De kracht van internet is ondoorgrondelijk en de geheimzinnige puzzels die in Deus Ex: Human Revolution zijn opgedoken worden dan ook langzaam opgelost. Eén van de puzzels leidde naar 13311tower.com. In de broncode van deze site werden GPS-coördinaten naar een plaats in Australië, genaamd Uluru, gevonden. Ook het onderstaande plaatje kon op de site worden gevonden.

.

Een anonieme bron heeft tegen VG247 verteld dat Eidos Montreal via deze puzzels uiteindelijk downloadable content zal aankondigen. De ontwikkelaar heeft eerder al aangegeven dat het Deus Ex: Human Revolution inderdaad uit wil breiden.

Volgens de bron zullen spelers in de aankomende DLC een verhaal op een schip meemaken. Het schip blijkt een drijvende gevangenis te zijn waar gruwelijke experimenten op de gevangenen worden uitgevoerd. In het hoofdverhaal van Deus Ex: Human Revolution krijgen spelers veel hulp van buitenaf, maar in de DLC zal dit niet het geval zijn en moet je de klus helemaal zelf klaren.

Het mag duidelijk zijn dat we nog niets zeker weten en de oplossing van de puzzels en het verhaal van de anonieme bron nog moeilijk aan elkaar te koppelen zijn. We hopen binnenkort in ieder geval meer te horen.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Zie ook mijn laatste post bij dit onderwerp in het topic van gisteren. Sommigen denken dat de zoektocht eindigt bij bovenstaande afbeelding, maar daar geloof ik niet in. Ik ga weer verder met codekraken… 😉

  2.   
    See4urSelf's avatar

    Ah nu alweer aankondigingen!? Ben nog lang niet klaar met het orgineel 😀

  3.   
    SP00XY's avatar

    is iemand al weer wat verder?

  4.   
    Hitman047's avatar

    SP00XY schreef, "is iemand al weer wat verder?"

    We moeten wachten tot zondag:

    Onderaan de broncode van de website van gisteren 13311tower.com is dit verschenen:

    Wat met de oude codetabel te vertalen is naar:
    congratulations see you sunday

    Wat http://11331tower.com/ (andere website dan bovenstaande) precies inhoud ,behalve de verborgen boodschap: bell tower will fall, is nog niet duidelijk.

  5.   
    SP00XY's avatar

    oke