A Star is Born mogelijk uitgesteld door zwangere Beyoncé

De beroemde diva Beyoncé Knowles is zwanger en daarmee komt de geplande filmdatum voor A Star is Born in het gedrang. Waarom? Knowles speelt in deze remake van Clint Eastwood de hoofdrol. De filmstart stond gepland voor februari volgend jaar, maar zal nu waarschijnlijk worden verschoven.

Daarbij zal Eastwood opzoek moeten naar de mannelijke tegenspeler van Knowles. Deze rol was toebedeeld aan Leonardo DiCaprio (Inception), maar hij heeft de eer aan zich voorbij laten gaan. Een mogelijke nieuwe optie is acteur Christian Bale (The Dark Knight, The Prestige). Het blijft echter afwachten of dat gaat lukken.

A Star is Born is al eerder op het witte doek verschenen, waaronder in 1976. Toen vertolkten zangeres Barbra Streisand en Kris Kristofferson (Blade) de hoofdrollen. De film uit ’76 vertelde het verhaal van de liefde van een oude, uitgebluste rockster voor een zangeres die haar gloriemoment nog zou moeten krijgen. In de remake van Eastwood krijgt een jonge zangeres hulp van een oude rot in het vak om haar carrièredromen uit te laten komen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren