Halo: Combat Evolved Anniversary speelbaar in 3D

De game Halo: Combat Evolved Anniversary zal speelbaar zijn in 3D. Dit heeft Microsoft bevestigd. Anniversary is een opgepoetse versie van Halo: Combat Evolved en zal naast de mogelijkheid om co-op te spelen (via Xbox Live), zeven multiplayer mappen bevatten en de mogelijkheid bieden om met één druk op de knop te kunnen switchen tussen de ‘klassieke’ en de verbeterde graphics.

Voor het bekijken van 3D is echter wel een 3D televisie nodig. De game hoeft niet per se in 3D gespeeld te worden, op een standaard televisie zullen de graphics er alsnog beter uitzien dan die van de originele game. 343 Industries heeft al een level van de game laten zien en Dennis Reis, een medewerker, is van mening dat als je de technologie hebt, je het ook moet gebruiken:


“If you’ve got the technology you definitely want to take advantage of it. Guilty Spark is a fun level to show 3D because you’re in the jungle, you’ve got foliage going by, plasma bolts flying over your head… it’s a fun way to increase the immersion of the game and again if you’ve got the technology, you definitely want to take advantage of it.”

  1.   
    toqeer's avatar

    en ze konden het niet laten voor een remake 😛

  2.   
    Sub-Zeuro's avatar

    wauw! dit had ik niet verwacht nog toffer dan ie al is!!! geweldig nieuws. 8)

  3.   
    xColdNight's avatar

    Leuk… Mja moet je wel 3D tv hebben xD Naja misschien in de toekomst=]

  4.   
    iRoy's avatar

    Wel interessant om te zien dat Microsoft met de Xbox nu ook meer richting 3D gaat.

  5.   
    Kilerden's avatar

    Sorry, geen 3d tv helaas.

  6.   
    grassyfuzz's avatar

    Die 3D boeit niet 😛

  7.   
    FishHookz's avatar

    Ben nog niet overtuigd van 3D

  8.   
    H4RDSTYLE's avatar

    Leuk! Ga ik zeker even proberen. 😀