Mortal Kombat Arcade Kollection verschijnt 31 augustus

Warner Bros. heeft aangekondigd dat de Mortal Kombat Arcade Kollection op 31 augustus wereldwijd wordt uitgebracht. Deze collectie van de originele Mortal Kombat-trilogie, verschijnt als download-only op de PC, PlayStation Network en Xbox LIVE Arcade.

De Mortal Kombat Arcade Kollection bestaat uit de games Mortal Kombat, Mortal Kombat 2 en Ultimate Mortal Kombat 3. Op Xbox LIVE kost dit je 800 Microsoft Points en voor de PC en het PlayStation Network is het prijskaartje $9,99.

 1.   
  letsa's avatar

  Mortal Kombat 1, 2 en Umk3?
  Jammer dat ze Mortal Kombat Trilogy niet in plaats van UMK3 hebben gepakt. Deze bevat nog meer karakters en moves (incl. speelbare bosses volgens mij, althans op de PC). In dat opzicht is het irritant dat dit bericht spreekt van “mortal kombat trilogie”, gezien dat verward kan worden met de Mortal Kombat Trilogy game.

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Waarom zou je die kopen als je Mortal Kombat 9 kunt halen die is ook gecombineerd met alle 3 delen. 😛

 3.   
  FishHookz's avatar

  Ik ben best wel fan van Mortal Kombat en ga deze zeker halen voor de Xbox 360 8)

 4.   
  Sub-Zeuro's avatar

  Zekerrrrr KOPEN KOPEN KOPEN……dit waren de beste 3 mk’s omdat er echte mensen als characters zijn, dat maakt het dubbel zo leuk. Echt jammer dat ze daarme gestopt zijn:cry: toen MK met 3d omgevingen en characters begon.(vanaf mk4)