Thor en Captain America hebben het druk

DC heeft zijn Batman, die in het laatste deel van Nolan’s trilogie alles uit de kast haalt; Bane, Catwoman, een hoop Tumblers en de Batwing hebben we al in actie gezien in de straten van Pittsburgh.

Marvel kan natuurlijk niet achterblijven; fans filmden er op los wanneer Captain America (Chris Evans) en Thor (Chris Hemsworth) aan het ‘werk’ zijn. Momenteel zijn de acteurs nog gehuld in CGI-kostuums. Vele bronnen bevestigen dat één van de tegenstanders de machtige Skrulls zijn, een ras in het Marvel-universum. Loki zagen we voorbij komen in de teaser na Captain America: The First Avenger. De straten van Cleveland zijn het strijdtoneel waar Captain America en Thor hun uiterste best doen met schild en hamer om de vijanden te bestrijden.

Morgen wordt er waarschijnlijk veel meer officieel bekend gemaakt tijdens de Disney Expo. Het filmpje heeft zijn charme, je ziet eigenlijk hoe nep de twee krachtpatsers vechten, maar in de uiteindelijke versie zal het er heel stoer uitzien. The Avengers moet 3 mei 2012 in onze zalen draaien en reken maar dat dit een gegarandeerd kassucces wordt. Daarbij hebben The Avengers ruim twee maanden voorsprong op hun gevleugelde rivaal. Sowieso gaan we volgend jaar een heerlijke zomer tegemoet. Nu enkel hopen op lekker weer.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren