Leuk duo voor 2 Headed Shark Attack

Als je denkt dat je echt alles hebt gehad op het gebied van films over haaien, komt de beruchte filmstudio Asylum met 2 Headed Shark Attack.

Nu zijn er twee lekkere prooien gevonden voor de tweekoppige hoofdrolspeler. Een partyboot wordt door deze mutant aangevallen en de overlevenden belanden op een atol. Enig probleem is dat het eilandje steeds verder en verder wegzinkt.

Asylum die bekend staat door het goedkoop kopiëren van bekende films en met Mega Shark versus Giant Octopus een gigantische YouTube-hit scoorde, heeft met 2 Headed Shark Attack alweer een manier gevonden om de mensen te doen shockeren. Als je denkt dat Piranha 3D al over the top is kijk dan maar eens naar hun Mega Piranha. De vervaarlijke vissen crashen letterlijk tegen appartementen langs de kust van Miami.

De studio weet ook altijd weer leuke acteurs en actrices te strikken. Deze keer is het de beurt aan Carmen Electra en Brooke Hogan, de dochter van Hulk Hogan, die nota bene haar filmdebuut maakt. Eén die we niet snel meer zullen vergeten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren