Sillent Hill HD Collection verschijnt tevens voor Xbox 360

Twee maanden geleden wisten we te melden dat de Silent Hill HD Collection exclusief zou verschijnen voor de PlayStation 3. Dit bezorgde Konami een flink portie kritiek afkomstig van Xbox 360-eigenaren, die logischerwijs eveneens aan de slag willen met deze verzameling.

Konami mag deze personen nu toch nog verblijden, want naar aanleiding van de kritiek heeft het bedrijf besloten om de collectie eveneens uit te brengen voor de Xbox 360. Het bedrijf probeert zelfs een gelijktijdige release te verzekeren, zodat er niet langer hoeft te worden gewacht op de Xbox 360-variant.

De Silent Hill: HD Collection is nog niet voorzien van een solide releasedatum, maar de game zou ergens in september of anders uiterlijk oktober in de winkels moeten liggen.

  1.   
    FishHookz's avatar

    Oeh ik ga hem misschien halen 😉

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Mooi want dan kunnen ze mee genieten want Silent Hill 2 & 3 zijn echt goede horror survival games.

  3.   
    gerowniko's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Mooi want dan kunnen ze mee genieten want Silent Hill 2 & 3 zijn echt goede horror survival games. "

    Meer mensen zouden zo moeten reageren! Geen egoïstische fanboy-reacties, zeer verademend. 🙂

  4.   
    Glennus's avatar

    OMG YES!!!! Als echte SH en Resident Evil fan kan er natuurlijk geen beter nieuws zijn dat zoiets als dit. Ik ben mega fuckin’ happy!

  5.   
    jesseprokiller's avatar

    nee ik ga hem niet haalen 👿