Bereiken van level 50 in Bad Company 2 niet verwacht, aldus DICE

Tijdens een interview met Gamezone wisten Patrick Bach en Lars Gustafsson, de twee grote mannen van DICE, details te delen omtrent Battlefield: Bad Company 2 en hoe men verwachtte dat de titel indertijd zou presteren in de ogen van het bedrijf.

Volgens de heren had men namelijk niet verwacht dat de spelers level 50 zouden bereiken in de game, iets dat inderdaad vele honderden uren in beslag kan nemen. Dit is eveneens een frequent terugkerende klacht geweest van diverse gebruikers.

Enige tijd geleden wist DICE dan ook bekend te maken dat Battlefield 3 veel meer content zal bevatten en dat het bereiken van het hoogste level minder tijd in beslag zal gaan nemen, al is een schatting hiervan natuurlijk nog niet bekend.

  1.   
    lassieman's avatar

    Lol, duurd inderdaad erg lang. Maar je hebt er niet veel aan

  2.   
    gijs8888's avatar

    Volgensmij was binnen een maand ofzo al de eerste met level 50 ๐Ÿ˜€ Ik ben zelf 35 ๐Ÿ˜€

  3.   
    DutchFreeze's avatar

    Een klacht dat het te lang duurt om de top te bereiken… Ja rot toch op man ga dan maar viva pinata spelen ofzo.
    Ik vind het juist goed dat het zo lan gduurt. Battlefield 2 heb ik ook een eeuwigheid gespeeld, maar ik ben nog niet eens rank 15 volgens mij (ik weet het niet meer precies) De eerste rank was al 500 punten. Terwijl je 2 punten krijgt per kill.

    In ieder geval: Battlefield 3 moet niet zo lelijk worden als andere games waarbij je met 20 uur spelen al het hoogste level haalt. Ik wil liever geen vergelijking maken met CoD maar ik doe het toch: Met Black ops was ik per prestige level zo’n 20 uur bezig. Dat vind ik persoonlijk gewoon te wijnig. Dan kan je misschien wel zeggen, je kan overnieuw beginnen en dat heb ik ook gedaan ja. Maar wat de fak… Ik blijf het een slechte manier vinden om je langer bezig te houden met een spel. Maak dan gewoon 150 ranks ofzo.?

  4.   
    Jonah's avatar

    Je moet natuurlijk ook bedenken dat Bad Company 2 na een bepaald niveau simpelweg geen content meer bood. Als je de content voor alle vier de klassen had vrijgespeeld, en de algemene klasse, dan had je in wezen geen reden meer om te focussen op het stijgen in level. Je kunt dan alleen nog richten op het behalen van het maximale level en dat duurt vreselijk lang.

    Persoonlijk had ik rond level 20 alles al vrijgespeeld voor alle klassen en daarna speelde ik wel met plezier door, maar ik vond het allerminst fijn dat ik geen content meer vrij kon spelen. Ik ben ondertussen level 35 en ik heb al 150 in-game uren. Ik ben Bad Company 2 inmiddels ‘zat’, als in, dat ik geen reden meer heb om het frequent te spelen.

    Zolang een game content biedt, of een reden om te blijven spelen, ben je sneller geneigd om te spelen en dat is waar Bad Company 2 simpelweg de mist in is gegaan. Ik wil gewoon beloond worden voor mijn harde werk en dat gebeurt op een gegeven moment niet meer in de game.

  5.   
    Sarge's avatar

    Jonah schreef, "Zolang een game content biedt, of een reden om te blijven spelen, ben je sneller geneigd om te spelen en dat is waar Bad Company 2 simpelweg de mist in is gegaan. Ik wil gewoon beloond worden voor mijn harde werk en dat gebeurt op een gegeven moment niet meer in de game."

    Da’s inderdaad een punt waaraan men bij BF3 moet werken ๐Ÿ™‚

  6.   
    squidgyboy's avatar

    jammer ik hoopte dat het juist langer zou duren in BF3 8)

  7.   
    Koen45's avatar

    Rond level 22 had ik alle kits, wapens en dergelijke al. Dus om de rank zullen de meeste dan niet meer spelen.

  8.   
    cool ice's avatar

    Sarge schreef, "

    ”Jonah” schreef, "Zolang een game content biedt, of een reden om te blijven spelen, ben je sneller geneigd om te spelen en dat is waar Bad Company 2 simpelweg de mist in is gegaan. Ik wil gewoon beloond worden voor mijn harde werk en dat gebeurt op een gegeven moment niet meer in de game."

    Da’s inderdaad een punt waaraan men bij BF3 moet werken ๐Ÿ™‚
    "

    ik begrijp jullie punt wel, maar het is toch in iedere game zo dat je op een gegeven moment niks meer vrij kunt spelen omdat je simpelweg alles al hebt. de game speelt heerlijk, en dat is voor mij genoeg om het spel gewoon nog eens op z’n tijd te blijven spelen.

  9.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik zelf ben nu op level 29 en het gaat ongeloofelijk langzaam.
    Niet dat het wat uit maakt trouwens want op dat level heb je toch alle wapens vrij gespeeld. Maar je wilt toch voor de volle 100% gaan. Of in dit geval de 50. 8)

  10.   
    Sarge's avatar

    Black13″]

    ”Sarge schreef, "[quote=”Jonah” schreef, ".."

    Da’s inderdaad een punt waaraan men bij BF3 moet werken ๐Ÿ™‚
    "

    ik begrijp jullie punt wel, maar het is toch in iedere game zo dat je op een gegeven moment niks meer vrij kunt spelen omdat je simpelweg alles al hebt. de game speelt heerlijk, en dat is voor mij genoeg om het spel gewoon nog eens op z’n tijd te blijven spelen.[/quote]
    Maar men zou gewoon de vrij te spelen items meer moeten verspreiden over het aantal te halen levels. Zo heeft levelen toch nog een grotere meerwaarde ๐Ÿ˜‰ Het zou toch nog altijd cool zijn als een lvl 50 een iets groter voordeel heeft dan een lvl 45. Tenminste qua wapens enzo. ..

  11.   
    DGonlag2's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Ik zelf ben nu op level 29 en het gaat ongeloofelijk langzaam.
    Niet dat het wat uit maakt trouwens want op dat level heb je toch alle wapens vrij gespeeld. Maar je wilt toch voor de volle 100% gaan. Of in dit geval de 50. 8) "

    Ik ben nu 42, en eigenlijk valt het nog best wel mee hoe snel het gaat. Je moet eigenlijk gewoon proberen om alle awards (patches) te halen en veel gold stars. Dan heb je zo weer wat punten bij elkaar.

    Van mij hoeft het niet sneller te gaan, zo is het juist uitdagend. Ze zouden alleen wel wat meer wapens erin mogen stoppen, ik heb de afgelopen 200 uur (zo ongeveer vanaf lvl 20) niets meer geunlocked. Alleen hebben Vietnam en Specact en Onslaught me wel weer goed erin getrokken. Nu speel ik het spel zo’n beetje elke dag wel weer even. Dat moeten ze dus ook gaan doen bij BF3, om de zoveel tijd nieuwe dlc uitbrengen (liefste met nieuwe wapens).

  12.   
    FioranoJC's avatar

    Zit onder de 30 of op 30. En heb het best veel gespeeld.. maar idd, ik vroeg me ook al af van woow, hoeveel moet je wel niet spelen om lvl 50 te halen.