Nieuwe details The Legend of Zelda: Skyward Sword onthuld

Tijdens een interview met het welbekende Nintendo Power wist Eiji Aonuma, producer van het aankomende The Legend of Zelda: Skyward Sword, allerlei nieuwe details te onthullen omtrent de zojuist genoemde game.

Als eerste wist de beste man wederom te bevestigen dat Skyward Sword zich zal afspelen voor Ocarina of Time, maar hij kon niet zeggen dat het ook de eerste game zou zijn binnen de (ingewikkelde) tijdlijn van de serie.

Verder is de relatie tussen Link en Zelda erg sterk, waardoor Link de lieftallige prinses dan ook probeert te redden uit de wereld beneden Skyloft. Het instrument van de game is ditmaal een harp, lijkend op degene uit Ocarina of Time, die gehanteerd werd door Sheikah.

Wat betreft de soundtrack van Skyword Sword wist Aonuma te delen dat de soundtrack bijna volledig afgehandeld is door het orkest, maar bepaalde nummers en geluiden zijn tot stand gekomen met de synthesizer van de Wii.

Als laatste werd er nog bevestigd dat Ganon(dorf) niet aanwezig zal zijn in de game; de rol van de schurk gaat ditmaal naar Lord Ghirahim, die het team erg mysterieus wil doen ogen.

  1.   
    klacko's avatar

    O geen Ganondorf 😮

  2.   
    gerbenkees's avatar

    lijkt me leuk. Maar is er nou al een datum waneer de game uit komt 🙂