Mad Catz toont Gears of War 3 headsets

Mad Catz, een ontwikkelaar van game-gerelateerde accessoires, heeft voor de Xbox 360 enkele Gears of War 3 headsets aangekondigd. Het gaat om een ‘Dolby 7.1 Surround Sound Headset’ met een decoder box , een ‘Performance Stereo Headset’ en een zogeheten ‘throat communicator’ van het merk Tretton. De prijzen liggen tussen de 127 en de 30 euro.

Na Modern Warfare 2 krijgt dus ook Gears of War 3 een throat communicator. Het product wat bestaat uit een enkele microfoon en een nekband die op de keel geplaatst wordt – gebaseerd op wat daadwerkelijk in het leger gebruikt wordt – is niet zozeer bedoeld om de kwaliteit van het geluid te verbeteren. Maar, om beter te kunnen communiceren met andere online gamers. Dankzij het ontwerpt wordt veel achtergrond geluid uitgebannen en is het mogelijk om in een drukke ruimte toch verstaanbaar te blijven.

In een persbericht laat het bedrijf weten dat de accessoires gelijktijdig met de game worden uitgebracht. De officiële presentatie zal plaatsvinden op de Comic-Con International die van 21 tot en met 24 juli plaatsvindt in San Diego. Maar, er kan alvast een pre-order geplaatst worden.

enter

  1.   
    FishHookz's avatar

    Wat een schoonheden :3

  2.   
    fabiankok's avatar

    Vind deze gaver dan die van MW3, hoewel de oor-stukken van het duurste MW3 model wel het mooist blijft (als ze maar gecombineerd konden worden..)

  3.   
    jessin9731's avatar

    ik hou het bij m’n sennheiser:D

  4.   
    Bear's avatar

    nice stuff 😆