Mogelijke bron ontdekt verantwoordelijk voor lek Gears of War 3

Zoals wij eerder meldden is er een build van Gears of War 3 op het internet gelekt. Maar nu is er ook een mogelijke bron gevonden; de gaming-website Codify had een bijna volledige build van de aankomende shooter op haar server staan. Er stond nog meer promo-materiaal op deze server, maar of we over een hack kunnen spreken, blijft nog maar de vraag.

Het blijkt namelijk dat de website voor deze folder helemaal geen wachtwoord had ingesteld; iedereen die een simpele zoekterm intikte op Google kon er bij wijze van spreken bij. Er is nu wel wat aan gedaan; de site is offline gehaald en zal je nu een 403-foutmelding voorschotelen. Wel hebben we een screenshot te pakken weten te krijgen, waarop je de folder inclusief bestanden kunt aanschouwen.

  1.   
    FishHookz's avatar

    Ik vind het echt jammer dat dit is gebeurd ik verheugde me heel erg op die game en nu kan ik het overal lezen over youtube enzow >.<

  2.   
    Helios929's avatar

    Dat lezen doe je toch echt zelf niemand verplicht je om het te lezen.

    Vond deel 1 en 2 waanzinnig en heb tot op heden niks maar dan ook niks van Gears 3 bekeken ik wacht geduldig af tot het spel in de winkel ligt en ga er dan zeker van genieten.

  3.   
    FishHookz's avatar

    ”Helios929″ schreef, "Dat lezen doe je toch echt zelf niemand verplicht je om het te lezen.
    Vond deel 1 en 2 waanzinnig en heb tot op heden niks maar dan ook niks van Gears 3 bekeken ik wacht geduldig af tot het spel in de winkel ligt en ga er dan zeker van genieten."

    Nee maar dan lees je peongeluk een reactie op youtube ofsow.