Details Grand Theft Auto V deze zomer te verwachten

De tijd zou op zijn om het verbergen. We hebben het hier over een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie en het Official Xbox Magazine US zegt dat Rockstar deze zomer de nieuwe game uit de doeken zal doen. Het blad meldt dat het genoeg is en dat de ontwikkelaar Grand Theft Auto V niet lang meer geheim kan houden.

Time’s up, says The Ball. Expect Grand Theft Auto V to be announced later this summer.
Na veel speculaties via Twitter en berichten door insiders kan het toch ook bijna niet anders dan dit jaar nog een onthulling van een nieuwe GTA?

Naast dit recente gerucht wordt er al langer geroepen dat het nieuwe spel in de reeks zich in een realistisch Los Angeles af zal gaan spelen met satirische, moderne praat over social networks en de kredietcrisis. In ieder geval zijn deze rumoeren zoethoudertjes voor Rockstar zelf; meer controversie is bijna niet mogelijk.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Wel hard hopen dat het op Gamescom echt gaat gebeuren.
    Of eerder, als het maar gebeurd… dit jaar nog. ( Als het kan R* ) πŸ˜›

  2.   
    Thundergamer's avatar

    Ik las de titel van het bericht helemaal verkeerd. Ik keek keek over “details” heen ik schrok me al πŸ˜†

    LA lijkt me leuk, kan niet wachten op de volgende GTA. Ik ben nu GTA IV aan het spelen sinds GN dat bericht over die graphics mod geplaatst. De MP is helemaal leeg helaas, maar ik heb de campaign toch nog nooit helemaal uit gespeeld dus ben ik dat gaan doen.
    Kan ik weer effe trainen voor GTA V 8)

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik hoop het echt en dan niet 1 foto maar ook een trailer gelijk πŸ˜€

  4.   
    -B9D7L-'s avatar

    jammer geen SA stijl πŸ™

  5.   
    See4urSelf's avatar

    Jeeuuhy

  6.   
    ms13694's avatar

    LA lijkt me echt een leuke setting voor GTA maar ik had zoooo op Vice City gehoopt πŸ™

  7.   
    Rijstekorrel's avatar

    martinschoon schreef, "LA lijkt me echt een leuke setting voor GTA maar ik had zoooo op Vice City gehoopt πŸ™ "

    Dit zijn geruchten nog wat in de text bovenaan staat dus kan net zo goed zijn dat het als nog die stijl is.

  8.   
    G_Dragon16's avatar

    Laten we hopen, rockstar doet beetje te populair met hun GTA ! het mag een goede serie zijn ( een van de beste), alleen nu stellen ze het wel te lang uit

  9.   
    Leon's avatar

    Ik heb nu al echt niet normaal veel zin in deze game! Ik hoop op een release begin 2012, maar het zal denk ik eerder midden tot eind 2012 worden.

    ”G_Dragon16″ schreef, "Laten we hopen, rockstar doet beetje te populair met hun GTA ! het mag een goede serie zijn ( een van de beste), alleen nu stellen ze het wel te lang uit"

    Dat is juist wat de serie zo vet maakt, er wordt niet elk jaar een deel uitgepoept dat praktisch hetzelfde is als zijn voorganger, maar men komt eens in de paar jaar met iets heel nieuws en verfrissends πŸ™‚

  10.   
    ShadyXL's avatar

    L30N schreef, "Ik heb nu al echt niet normaal veel zin in deze game! Ik hoop op een release begin 2012, maar het zal denk ik eerder midden tot eind 2012 worden.

    ”G_Dragon16″ schreef, "Laten we hopen, rockstar doet beetje te populair met hun GTA ! het mag een goede serie zijn ( een van de beste), alleen nu stellen ze het wel te lang uit"

    Dat is juist wat de serie zo vet maakt, er wordt niet elk jaar een deel uitgepoept dat praktisch hetzelfde is als zijn voorganger, maar men komt eens in de paar jaar met iets heel nieuws en verfrissends :)"

    Inderdaad πŸ˜‰ Ik ben wel blij met LA hoor. Weer eens iets anders πŸ™‚ (Ik had gehoopt op VC/Miami, maar LA is ook goed) Nou nog hopen dat GTA V niet TE hoge systeemeisen krijgt :] GTA IV kan ik nog net maxed out (1920×1080 100-100-100) aan.. Gemiddeld 36 fps. (minimaal 27, dus geen lagg)

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    ShadyXL schreef, "

    ”L30N” schreef, "Ik heb nu al echt niet normaal veel zin in deze game! Ik hoop op een release begin 2012, maar het zal denk ik eerder midden tot eind 2012 worden.
    [quote=”G_Dragon16″].."

    Dat is juist wat de serie zo vet maakt, er wordt niet elk jaar een deel uitgepoept dat praktisch hetzelfde is als zijn voorganger, maar men komt eens in de paar jaar met iets heel nieuws en verfrissends :)"

    Inderdaad πŸ˜‰ Ik ben wel blij met LA hoor. Weer eens iets anders πŸ™‚ (Ik had gehoopt op VC/Miami, maar LA is ook goed) Nou nog hopen dat GTA V niet TE hoge systeemeisen krijgt :] GTA IV kan ik nog net maxed out (1920×1080 100-100-100) aan.. Gemiddeld 36 fps. (minimaal 27, dus geen lagg)[/quote]

    Ga er maar van uit dat de aanbevolen specs nu ondertussen al wel weer wat hoger gaan liggen πŸ˜‰

  12.   
    Eragon666's avatar

    Eindelijk heb er zin in… nu maar hopen dat het een combinatie is tussen san andreas en gta IV een grote wereld waar je van alles in kan en een mooie verhaallijn zoals in IV

  13.   
    MildBobbySauce's avatar

    had gehoopt dat ze naar San Andreas gingen πŸ˜₯

  14.   
    cool ice's avatar

    vet! kanniewachten. en mensen die hier denken dat het geen San Andreas stijl word, ten eerste het zijn geruchten, en ten tweede, in SA was los santos (als ik het goed heb) ook op LA gebaseerd. dus alles kan nog. πŸ™‚

  15.   
    G_Dragon16's avatar

    Carlos0_0″]

    ”ShadyXL schreef, "[quote=”L30N” schreef, ".."

    Inderdaad πŸ˜‰ Ik ben wel blij met LA hoor. Weer eens iets anders πŸ™‚ (Ik had gehoopt op VC/Miami, maar LA is ook goed) Nou nog hopen dat GTA V niet TE hoge systeemeisen krijgt :] GTA IV kan ik nog net maxed out (1920×1080 100-100-100) aan.. Gemiddeld 36 fps. (minimaal 27, dus geen lagg)"

    Ga er maar van uit dat de aanbevolen specs nu ondertussen al wel weer wat hoger gaan liggen ;)[/quote]

    O o o nee ik bedoel met uitstellen dat ze de informatie te lang uitstellen , de game maakt me niet uit! Ze moeten wel weer goede game neerzetten natuurlijk :D.. Gta is nou eenmaal de beste serie ever πŸ˜€