Een Vita-game uit handen van Burnout-ontwikkelaar?

We maakten eerder deze maand al melding dat er mogelijk een nieuwe Burnout in ontwikkeling zou zijn bij Criterion Games. Dat het ook een Need for Speed zou kunnen zijn, is niet vreemd, gezien het bedrijf Need for Speed: Hot Pursuit uit 2010 heeft geproduceerd.

Echter, nu gaan er geruchten dat Criterion een game voor de PlayStation Vita in de maak zou hebben. Een vacature die Twitteraard Superannuation heeft opgemerkt, laat zien dat het bedrijf opzoek is naar een software engineer die het game resource system voor bepaalde platformen moet optimaliseren en finetunen. Dit platform zou dus de Vita zijn.

Criterion’s working on some Vita game, presumably a port of their new Need for Speed.
Het meest aannemelijk is dat het een Burnout of Need for Speed wordt. Electronic Arts zou Need for Speed: Most Wanted 2 in de maak hebben en Criterion zou deze ontwikkelen, aldus de geruchten. Mogelijk wordt het dan een port naar de PlayStation Vita.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Als het spel word zoals burnout op de ps2 vind ik het best toen vond ik het nog vet, Toen op de ps3 met de open wereld enzo vond ik het niks aan meer.

  2.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Paradise City had zo z’n leuke momenten maar persoonlijk vond ik Burnout 2 het leukst. Heerlijk split-screenen met m’n zus die niks bakt van console gamen maar wonder boven wonder wel keigoed was in dit spel.