Verkoopcijfers: Week 26 – Zelda: Ocarina of Time 3D weer nummer één

Iedere week worden er weer veel games verkocht, maar welke spelletjes gaan het meest over de toonbank? In deze rubriek zetten we wekelijks de tien beste verkochte games op een rijtje. In de top tien van week 26 zien we The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D net zoals vorige week weer op de eerste plaats. Call of Duty: Black Ops voor de PlayStation 3 staat verrassend genoeg op de tweede plek. De enige nieuwe binnenkomer deze week is Pro Cycling Manager: Tour de France 2011 voor de PC. De Tour de France 2011 is weer begonnen dus de wielren-fans gaan weer los. De gehele top tien valt hieronder te bekijken.

 1.   
  Defensie's avatar

  had ook niets anders verwacht

 2.   
  Sa.'s avatar

  Ooh maakt me eigenlijk niet zoveel uit

 3.   
  Dagger_of_Time's avatar

  iemand merkte vorige week op dat er geen xbox 360 bij stond. nu al weer niet. 😀

 4.   
  soldierarjan's avatar

  Dagger_of_Time schreef, "iemand merkte vorige week op dat er geen xbox 360 bij stond. nu al weer niet. 😀 "

  nee valt wel op dat steeds geen xbox tussen staat, messchien kopen die niet zoveel games en spelen die ze wel hebben online steeds.

 5.   
  DGonlag2's avatar

  soldierarjan schreef, "

  ”Dagger_of_Time” schreef, "iemand merkte vorige week op dat er geen xbox 360 bij stond. nu al weer niet. 😀 "

  nee valt wel op dat steeds geen xbox tussen staat, messchien kopen die niet zoveel games en spelen die ze wel hebben online steeds."

  Dat probleem ervaar ik dus ook met BFBC2. Op de PS3 schijnen nogal veel mensen een spel een keer te spelen en vervolgens laten verdwijnen in de kast. BFBC2 schijnt veel actiever te zijn op de X360 (zeker Hardcore mode, wat ik alleen maar speel). Ben dus ook nog aan het bedenken of ik BF3 op de X360 haal of de PS3. Maar door de hype zal er wel veel verkocht worden, en dus haal ik vast wel de ps3 versie.