Gears of War 3-build gelekt op internet; bijna volledige game

Een van de meest geanticipeerde Xbox 360-exclusives dit jaar is Gears of War 3. Microsoft stond dit weekend echter met het schaamrood op de kaken, toen op vele torrentsites plotseling een vroege, maar bijna complete versie van de game te downloaden viel. Gears of War 3 staat momenteel gepland voor een release op 20 september, maar eigenaars van een speciale ‘developers console’ kunnen nu al aan de game met de slag.

En niet alleen de volledige singleplayer is aanwezig in deze gelekte versie, zelfs de multiplayer is van alle beschikbare opties voorzien. Vanzelfsprekend zijn er drie maanden voor de release in deze build nog verscheidene bugs en glitches en andere onafgewerkte zaken aanwezig. Op YouTube valt dit te zien op vele geüploade gameplay-video’s.

Veel hersenmassa is niet nodig om te begrijpen dat dit een fikse blunder is voor Microsoft en ontwikkelaar Epic Games. Beide bedrijven hebben op de gebruikelijke manier gereageerd en stellen met behulp van veiligheidsdiensten alles in het werk om de daders op te pakken. Epic Games stelde fans bovendien gerust dat de ‘ware ervaring’ geheel anders zal zijn dan deze gelekte versie.

This content is not from a final build and is not representative of what fans will enjoy when the game launches worldwide on September 20, 2011.

  1.   
    LegendJordy's avatar

    Dat zeggen ze allemaal als hun game uitlekt, zitten alleen een paar bugs in voor de rest is GoW af. Wel jammer dat het spel is uitgelekt.

  2.   
    See4urSelf's avatar

    Dit is serieus een grote tegenslag voor MS. Zeker met de weinige titels die ze al hebben.

  3.   
    DonutsRocks's avatar

    Dat is wel balen, wacht toch maar op de originele.

  4.   
    Extremegamer's avatar

    muiterij in de 21ste eeuw, microsoft did it 😛

  5.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Hoe komt zoiets in hemelsnaam op het internet terecht.
    Iemand van binnen uit die het expres erop heeft gezet?!
    Slecht M$, er slecht. 🙄

  6.   
    FishHookz's avatar

    Ik ga die uitgelekte beelden niet eens bekijken want ben een groot fan van Gears of War dus ik ga hem gewoon uitspelen wanneer hij uit is en er dan van genieten.

  7.   
    Neolite's avatar

    maar eigenaars van een gehackte 360 kunnen nu al aan de game met de slag.

    Zoals het er nu staat klopt het echter niet. Niet elke eigenaar van een gehackte 360 kan dit spel nu downloaden en spelen. Je moet de console ombouwen tot een JTAG console en dat is vele malen meer werk dan het flashen van de dvd-drive.

    Het grote gedeelte van de gehackte consoles zal deze gelekte versie van GoW3 dan ook niet kunnen afspelen. Slechts een klein groepje die de moeite genomen hebben om een JTAG console te verkrijgen zullen dit kunnen.

  8.   
    Defensie's avatar

    ik heb het spel net gespeeld bij een vriend en ik moet zeggen ziet er geweldig uit en er zitten best wel veel bugs in niet een paar kan niet wachten tot ik het origineel ga kopen btw deze vid is echt mooi gemaakt net een echte cover van gears of war
    http://www.youtube.com/watch?v=AQiXVEQh-BU&feature=related[url]

  9.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ieder bedrijf kan hier te maken mee krijgen. Begin dit jaar zagen we bij Bulletstorm, Crysis 2 en Killzone 3 het zelfde geval. Dit kan verschillende oorzaken hebben, en hoef niet de schuld altijd van binnen in te zitten.

    Zie internet als allemaal wegen en op de uit einde zijn pc’s aangesloten. Wat niemand weet is tot ik altijd nog een weg kan maken naast een beveiligde weg. Zo kan je in ieder server, bedrijf noem maar op inbreken. Met andere woorden de schuld hoef niet altijd bij de ontwikkelaar/uitgever te liggen.

    Het is een miljarden industrie, en bepaalde mensen bieden gewoon data aan en dat verkopen ze aan andere. Als een game is wat erg goed in de makrt staat, kunnen illigalen piraten veel geld aan verdienen. Denk je nou ook werkelijk tot Torrent’s altijd vrijwillig worden gemaakt. Mensen in de illigale markt verdienen er geld aan.

  10.   
    Defensie's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Ieder bedrijf kan hier te maken mee krijgen. Begin dit jaar zagen we bij Bulletstorm, Crysis 2 en Killzone 3 het zelfde geval. Dit kan verschillende oorzaken hebben, en hoef niet de schuld altijd van binnen in te zitten.
    Zie internet als allemaal wegen en op de uit einde zijn pc’s aangesloten. Wat niemand weet is tot ik altijd nog een weg kan maken naast een beveiligde weg. Zo kan je in ieder server, bedrijf noem maar op inbreken. Met andere woorden de schuld hoef niet altijd bij de ontwikkelaar/uitgever te liggen.
    Het is een miljarden industrie, en bepaalde mensen bieden gewoon data aan en dat verkopen ze aan andere. Als een game is wat erg goed in de makrt staat, kunnen illigalen piraten veel geld aan verdienen. Denk je nou ook werkelijk tot Torrent’s altijd vrijwillig worden gemaakt. Mensen in de illigale markt verdienen er geld aan. "

    klopt het bedrijf zelf wel maar meeste uploaders niet neem bijf thepiratebay ik ben daar een VIP uploader (green skull) ikkrijg niks maar ik weet zekker dat de eigenaren geld ervoor krijgen

  11.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    Oef dat is wel jammer zeg, behalve voor de piraten natuurlijk. 🙂
    Maar dan moet je een JTAG hebben, en dat kost nog wel wat…

  12.   
    IntenSePinda's avatar

    Jammer dat er zulke dingen gebeuren.