Screenshots Uncharted: Golden Abyss tonen de kracht van de PlayStation Vita

Waar we de grafische kracht van de PlayStation 3 konden aanschouwen op nieuwe screenshots van Uncharted 3: Drake’s Deception, laat een andere Uncharted-titel zien waartoe de PlayStation Vita in staat is. Op onderstaande schitterende screenshots zien we Drake in een weelderig oerwoud, die erg aan de eerste game in de reeks doet denken. Het is toch echt moeilijk te geloven dat zulke grafische pracht en praal mogelijk is op een handheld.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zo ziet er zeker wel goed uit 😀

  2.   
    Kpyne's avatar

    dat ziet er idd niet slecht uit 😆

  3.   
    MelvinK's avatar

    ziet er goed uit 😀

  4.   
    Steen's avatar

    had wel een ps3 titel kunnen zijn

  5.   
    tijn80's avatar

    Heb geen trek meer in een handheld (laatste die ik had was de Gamegear), maar die beelden zien er erg mooi uit. Gelukkig is de PS3-versie ook mooi 😉

  6.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    De graphics zijn inderdaad ongelofelijk goed voor een handheld, alleen vind ik de omgeving, wat ik er tot nu toe van gezien heb, niet eruit springen. De door Naughty Dog ontwikkelde Uncharted omgevingen voelen uniek aan en is er nagedacht bij het plaatsen van elk boompje en struikje. Uit de videos en screenshots die ik tot nu toe gezien heb valt dit me niet zo op.

  7.   
    DGonlag2's avatar

    ”tijn80″ schreef, "Heb geen trek meer in een handheld (laatste die ik had was de Gamegear), maar die beelden zien er erg mooi uit. Gelukkig is de PS3-versie ook mooi 😉 "

    Van dit spel komt geen PS3 versie, je verward het denk ik met deeltje 3.

  8.   
    Sarge's avatar

    Zeer indrukwekkend! 🙂

  9.   
    Exiardia's avatar

    geweldiG!!!

    hebbe hebbe hebbe 8)