Voorlopig lijstje van Wii U games; Battlefield 3 en FIFA 12 bevestigd

Nintendo onthulde enkele uren geleden op haar E3-persconferentie de Wii U, de opvolger van de immens succesvolle Wii. Dat dit apparaat zeer krachtig zal worden hadden we voor de E3 al vernomen, maar wat Nintendo op haar persconferentie toonde deed iedereen versteld staan. Niet alleen weet de Wii U prachtige graphics op het scherm te tonen, de aangekondigde titels zijn ook van een zeer hoog kaliber. We hebben een voorlopig lijstje van reeds aangekondigde games voor je samengesteld en dit overzichtje bevat grote namen als Battlefield 3, Assassin’s Creed: Revelations en DiRT. Maar dat is nog lang niet alles: zowel Nintendo als derde partijen zullen de komende maanden nog veel meer spellen aankondigen. De Wii U staat gepland voor een release in 2012.

Batman: Arkham City
Darksiders 2
Tekken
Assassin’s Creed: Revelations
Ninja Gaiden 3
DiRT
Ghost Recon Online
Metro: Last Light
Aliens Colonial Marines
FIFA 12
Battlefield 3
LEGO City Stories
Super Smash Bros.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Battlefield 3 bevestigd, echt waar? Dan wil ik daar wel eens een bron van zien hoor.
    Ik heb de conferentie live gevolgd en ik zag battlefield 3 dan wel maar er werd absoluut niks gezegd over “Dit spel komt op de Wii U”, alleen dat het mogelijk is om grote spellen erop te brengen.

  2.   
    WesterW's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Battlefield 3 bevestigd, echt waar? Dan wil ik daar wel eens een bron van zien hoor.
    Ik heb de conferentie live gevolgd en ik zag battlefield 3 dan wel maar er werd absoluut niks gezegd over “Dit spel komt op de Wii U”, alleen dat het mogelijk is om grote spellen erop te brengen. "

    Persbericht van Nintendo 😉

  3.   
    GamerJaime's avatar

    Ik vond de persconferentie van Nintendo net vrij onduidelijk. Waarom? Omdat ik er in het begin al niet achter kwam of het een console was. Ik dacht namelijk in het begin dat ging om een toevoeging op de wii. Na wat beelden van de graphics van de games gezien te hebben en van wat die console allemaal kon was ik nog steeds niet helemaal overtuigd maaar nu ik dat lijste van games zie die op de WIIU gaan uitkomen moet ik mijn mening toch enigzins bijstellen. En daarbij wordt ik hoe meer ik lees over die WIIU steeds positiever.

    Maaar goed laat ik me nu ff bij die games houden. Je ziet dat deze games zowiezo al veeel wreder zijn dan die nintendo bagger die voor de wii uitkwam en daar bn ik al heeel blij mee. Niet meer alleen die flauwe party/mario games maar ook wat gruwelijk vette titels zoals een Battlefield 3 en Assassins Creed +1. Verder weet ik niet of ik mij ook een WIIU zal gaan aanschaffen maar zo heel slecht zoals ik hem in het begin achte is ie ook weer niet (denk ik);).

  4.   
    bartuh_alem's avatar

    wel een heel mooi lijstje van wat erop uitkomt, maar ook met release…

  5.   
    DGonlag2's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Battlefield 3 bevestigd, echt waar? Dan wil ik daar wel eens een bron van zien hoor.
    Ik heb de conferentie live gevolgd en ik zag battlefield 3 dan wel maar er werd absoluut niks gezegd over “Dit spel komt op de Wii U”, alleen dat het mogelijk is om grote spellen erop te brengen. "

    Tuurlijk niet. Dat mag Dice toch niet gaan verklappen als de Nintendo conference een dag later komt.

  6.   
    MarijnPF's avatar

    Battlefield 3 is nooit voor de wii u bevestigd. De CEO zei alleen stel je voor dat je dit soort games op een wii u zou kunnen spelen.

  7.   
    DeAdSeYe's avatar

    Meer console’s met de zelfde game, betekent meer verspreide gamers. Dan moeten ze nu toch echt langzaam gaan denken over crossover MP te maken.

    Nou zou dit voor de populaire games niks uitmaken, maar de mindere of oudere games kunnen deze problemen ontstaan.

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    Geen enkel spel dat ik nu ga denken ik ga een wii U kopen, Vind alleen tekken vet uit het lijstje maar die kan ik ook spelen op me ps3 😀