Brothers in Arms: Furious 4 onthuld

Ubisoft heeft op haar E3-persconferentie een zeer bijzondere titel laten zien, gemaakt door de ontwikkelaars van de Brothers in Arms-serie. Gearbox Software komt namelijk met Brothers in Arms: Furious 4, een spel die qua beschrijving het dichtst komt bij een game gebaseerd op de film Inglourious Basterds. Furious 4 draait namelijk om vier mensen die in 1944 het liefst nazi’s doden.

Veel is er niet bekend van de game, want enkel een filmpje werd laten zien waarin deze mannen een aantal nazi’s in een bar afmaken. Wel kunnen we nu al zeggen dat het spel heel anders gaat worden dan de games die we kennen van de Brothers in Arms-serie.

  1.   
    Carcass's avatar

    zoals ik al bij fc3 zei… Gespreid uit brengen die games aub ! xD

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Snap niet tot Ubisoft dit doet, breng deze game uit onder een ander naam, dit is geen Brothers in Arms meer. Ubisoft is slecht bezig dit jaar!

  3.   
    sAikow's avatar

    En weer een serie verneukt …

  4.   
    sAikow's avatar

    ”We absolutely love the Brothers in Arms series and the next game in the series is currently in development and expect to see and hear about it all very soon.”

    Dit heeft toch niks meer met de serie te maken?

  5.   
    spychohead's avatar

    Carcass schreef, " Gespreid uit brengen die games aub ! xD"

    dit^^

  6.   
    Leon 2.0's avatar

    Een nieuwe Brothers In Arms is leuk, maar dit klinkt niet als een BiA. Misbruik van een bekend IP. 🙁

  7.   
    DanielBos's avatar

    Tering. Is dit serieus? Ik geloof er echt niets van. Waarom zette ze dan in vredesnaam aan het einde van Hells Highway; ‘To be continued…’. Dat is dus helemaal niet waar :-?.

    Verder vind ik dit spel echt heel erg kut klinken. Gearbox is nog teveel in de Duke Nukem sfeer lijkt het wel. Ik hoop toch echt dat dit een grap/fout/weetikveel is, want ik zat echt te hopen op BiA in de Ardennen.

  8.   
    ikkiewikkie's avatar

    WTF, is dit een slechte grap ofzo? Dit is gewoon Inglourious Bastards The Game. Echt jammer als ze de serie zo gaan verneuken 😥

  9.   
    Ken2BE's avatar

    FUCK man, ik ben al fucking lang aan het wachten op een vervolg 😡 Als er nu nog tackiek in het spel zit, maar dat zal ook wel weg vallen 😥 echt waar, hoe laag kunt ge vallen ubisoft en gearbox 🙁 Precies of ze alles bij gearbox 4 player coop maken?? Red river, borderlands,… Het enigste wat iedereen wil is een tactische WW2 shooter die verder gaat waar hells highway gestopt is. 👿

  10.   
    xHouse's avatar

    sAikow schreef, "En weer een serie verneukt …"

    ^ Dat dus.

    En dan nog op zo’n flut-film gebaseerd, om te huilen. ;_;