Gearbox kijkt naar nieuwe Brothers in Arms

Nadat Gearbox laatst bekendmaakte dat het Duke Nukem wil voortzetten op een manier die de serie eer aandoet, zegt diezelfde studio nu dat het kijkt naar de juiste partijen voor een reboot van de Brothers in Arms-franchise. Randy Pitchford, de oprichter van Gearbox, zegt:

I think the next Brothers in Arms game has to be authentic and we have been working on that. I feel we have unfinished business there with both the fiction and the history and I’d like to get into that. I spend a lot of time thinking about it.
De studio lijkt dus serieus werk te gaan maken van een nieuwe Brothers in Arms-game, wat goed nieuws is voor de mensen die graag weer eens een shooter willen die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Pitchford zegt dat hij, net als voor Duke Nukem, op zoek is naar de juiste partners en derde partijen die kunnen helpen de franchise in volle glorie te herstellen. Gearbox is al een heel eind op weg.
I feel like I’m on the brink of it, but we’re not quite there yet. Once it happens development will really take off and then sometime after that – if we don’t completely kill ourselves – we’ll announce. But we’re in the incubation phase with the next one there, for sure.
Gearbox staat zelf dus te trappelen om te beginnen aan een nieuwe Brothers in Arms en wij kunnen ons wel voorstellen waarom. Laten we hopen dat Gearbox de benodigde partners kan vinden, zodat we snel weer een nieuw deel krijgen in een alom geliefde game-franchise.

 1.   
  Tom's avatar

  Toch maar beter dat Furious 4 geannuleerd werd. Dat soort shooters zijn er inmiddels ook een stuk meer, bovendien had het absoluut niet gestaan in de legacy van BiA.

  Een serieuze comeback zou mooi kunnen zijn. Vraag is vooral in welke setting deze dan af zou spelen. 🙂

 2.   
  Tom 2.0's avatar

  Hell’s Highway is mijn by far mijn favoriete WOII shooter. De tactiek, het Nederlandse landschap, en het prachtige verhaal over getraumatiseerde soldaten… zelfs de graphics zijn nog steeds vrij prima. Het is daarbij één van de weinige WOII games waar je met een flinke portie ”gore” te maken krijgt. IK WIL EEN VERVOLG VERDOMME 😡

 3.   
  Birdyman's avatar

  nostalgische game
  ik kijk er ook naar uit

 4.   
  soldierarjan's avatar

  Ik zou het alleen maar toe juichen als er een nieuw deel zou komen.

 5.   
  D_Dog's avatar

  Alsjeblieft wel ja, dat soort games zijn heer-lijk.

 6.   
  Ralph P Scene's avatar

  Pleas make a new one!

 7.   
  mmx's avatar

  Ja hoor kommaar op ik ben benieuwd . WWII setting graag 🙂

 8.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Hoop echt dat ze dan weer verder gaan met het verhaal van Baker. Het laatste deel had een heel open einde en er werd gehint naar een vervolg in Bastogne “Can you handle snow?”. Dat zou pas echt vet zijn

 9.   
  basszz91's avatar

  eindelijk weer een ubisoft game om naar uit te kijken

 10.   
  DB Ries's avatar

  Machtige serie. Ga meteen mijn Baker figure weer eens afstoffen.

 11.   
  StroopKonijn's avatar

  sounds interesting