El Shaddai: Ascension of the Metatron verschijnt in september

Na lang wachten heeft Ignition Enterainment dan eindelijk een Europese releasedatum van El Shaddai: Ascension of the Metatron onthuld. De stijlvolle actie-game met platformelementen zal dit jaar nog in de winkelschappen komen te liggen, namelijk op 9 september.

Enoch is een priester die een beslissing van de Heavenly Council om de mensheid met een grote vloedgolf uit te roeien niet accepteert. Eerder waren zeven engelen naar de aarde gezonden om de mensheid te bestuderen, maar omdat ze door de eeuwen zo gefascineerd raakten door hen besloten ze daar te blijven. God komt met een voorwaarde: als het Enoch lukt de zeven gevallen engelen terug te halen zal de grote vloedgolf worden vermeden en kan hij zo de mensen een naar lot besparen. De blonde man wordt hierin bijgestaan door de beschermengel Lucifel en de vier Aartsengelen.

Het spel is ontwikkeld door een team dat eerder aan toptitels als Devil May Cry, Ōkami en Viewtiful Joe werkte, die volledige artistieke vrijheid voor het spel heeft gekregen van de uitgever, waardoor de game een unieke grafische stijl heeft gekregen. El Shaddai zal op zowel de Xbox 360 alsmede de PlayStation 3 worden uitgebracht.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Jarek's avatar

    Ik ga deze misschien wel kopen, Ik heb wel zin in deze stijl.

  2.   
    iop247's avatar

    Wat een ongelofelijk bijzondere stijl. Het heeft iets weg van het surrealisme.