GN Lunchtip: Augmented reality zandbak met Kinect


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Kinect is tot veel meer in staat dan vele denken. Neem bijvoorbeeld dit prototype van een augmented reality zandbak. Maak met een schepje bergen en dalen en Kinect tekent automatisch de hoogtelijnen en -kleuren. Met een simpel gebaar kan er water aan het geheel worden toegevoegd. Wij vinden dit een vet voorbeeld van wat er allemaal met een technologie als Kinect gemaakt kan worden.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Battlefield 3: Operation Red Alert maakt van Battlefield een RTS.

Eet smakelijk!

 1.   
  RockerRoy's avatar

  Dit is wel redelijk awesome moet ik zeggen. Alleen vraag ik me af hoe veel dit moet gaan kosten…

 2.   
  Tom's avatar

  Dus dit is wat Tupac backstage doet…

 3.   
  cool ice's avatar

  haha vet! de zandbak van de toekomst. 🙂

 4.   
  Serg1337's avatar

  Tom schreef, "Dus dit is wat Tupac backstage doet…"

  Made my day.

 5.   
  cookymonster's avatar

  Ik hou echt van technologische vooruitgang, toen ik geboren werd vond men dit nog een onrealistische droom en nu bekijk je het gewoon op youtube, en ik ben nog maar 18 😆