Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Driver: San Francisco Collector’s Edition Trailer

Zoals bijna elke grote release krijgt Driver: San Francisco een Collector’s Edition. Deze bestaat echter niet uit een simpele verzameling DLC, maar bevat naast een stripboek en een gedetailleerde kaart een replica van de 1970 Dodge Challenger R/T! Bekijk al dit moois in de trailer hierboven.

  1.   
    squidgyboy's avatar

    nee, niet echt mijn ding… vindt dat auto beeldje maar niets 8)

  2.   
    Nn3m3s1sS's avatar

    Driver is terug…..en hoe! Ziet er vet uit! Jammer dat die auto een beeldje is. Leuker als je er gewoon mee kunt rijden. Of radiografisch oid. Benieuwd of deze game de verwachtingen waar gaat maken.

  3.   
    Jarek's avatar

    Nn3m3s1sS schreef, "Driver is terug…..en hoe! Ziet er vet uit! Jammer dat die auto een beeldje is. Leuker als je er gewoon mee kunt rijden. Of radiografisch oid. Benieuwd of deze game de verwachtingen waar gaat maken."

    Ben ik juist blij om.
    Ik hoef geen speelgoed auto van driver.

    En als het radiografisch zou zijn, Zou die vast net zo duur worden als die prestige editie van call of duty. Al vind ik een RC-XD auto wel leuker radiosgrafisch, Maar deze niet.

  4.   
    Houserz's avatar

    Belachelijk dat je zoveel extra content krijgt bij een collectors edition, daar je er natuurlijk ook weer 15 piek extra voor betaald,

    De retail versie wil je nu niet eens meer als je ziet wat je allemaal extra krijgt, je bent dus eigenlijk aan jezelf verplicht om de collectors edition te halen omdat ik persoonlijk, te bang ben dat je teveel mist

  5.   
    cool ice's avatar

    wow dat is zeker een vet pakket. 🙂 ik vind dat autootje juist gaaf. als het tenminste goed gedetailleerd is, en niet van dat goedkope plastic.

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Wel vet maar houd het wel bij de orginele versie van het spel