GN U-Preview: Hitman: Absolution


Met de E3 in zicht zijn we op de redactie druk bezig om leuke, nieuwe dingen te bedenken en dat resulteert nu in de GN U-Preview! In GN U-Previews vragen wij aan jullie wat jullie willen weten over de games die Peter en Michiel in Los Angeles gaan checken. Kortom, jullie zijn onze baas en sturen ons op pad met een opdracht! Welke nieuwe features kunnen we verwachten, welke personages krijgen we te zien, hoe lang is de game, hoe verschilt het van de concurrentie, is er extra aandacht voor een PC-versie?

Kortom, jullie bepalen wat wij gaan onderzoeken en wij gaan op zoek naar antwoorden! Om het overzichtelijk te houden hebben we een aantal van de grotere games uitgezocht voor de U-Previews. En deze keer is het de beurt aan… Hitman: Absolution.

De kale huurmoordenaar is weer terug! Agent 47 komt eindelijk weer in actie en daar hebben behoorlijk wat gamers lang naar uitgekeken. Wat wil jij straks lezen in de preview van Hitman: Absolution? Roept u maar!

Je kunt je vragen kwijt onder dit nieuwsbericht, of stel ze aan Michiel en Peter op Twitter via @chielb en @PetorGN. De Twitter-accounts zijn uiteraard ook een ideale manier om straks tijdens de E3 ‘real-time’ op de hoogte te zijn van alle activiteiten van de heren op de beursvloer (en tijdens de vele after-party’s). En voor al het overige nieuws volg je natuurlijk @gamersnetnl. Voorzie tijdens de E3 je tweets van de hashtag #GNE3 en je ziet je bericht terug op de speciale Twitterfeed!

P.S. Soms mag een ontwikkelaar nog niet alles verklappen, maar we doen ons best!

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Hier kijk ik zooo naar uit! ๐Ÿ˜€ Ik heb wel wat vragen, hopelijk kan je die achterhalen 8)

    – Is het nog wel echt moeilijk en hardcore, omdat ze zeiden dat de game toegankelijker wordt?
    – Heb je weer heel veel opties om missies te volbrengen?
    – Kan je ook je wapens uitgebreid modden voor of tijdens missies?
    – Wordt als silent assassin spelen nog extra beloond?

    Andere mensen weten ook vast wel meer vragen ๐Ÿ˜›

  2.   
    Sa.'s avatar

    Gaaf! Zelf vragen wat er allemaal is in een game dat is echt origineel! ๐Ÿ˜†

  3.   
    morkop006's avatar

    jaja ik heb ook een vraag. Ubisoft heeft laten zien dat je met een assassination/stealth game (een game waar je geen multiplayer verwacht) tog een erg leuke multiplayer kan maken. Ik heb het natuurlijk over Assassins Creed Brotherhood. Zou Absolution ook multiplayer bevatten?

  4.   
    Carmen07's avatar

    Multiplayer ben ik ook wel benieuwd naar.

    En gaat het verhaal direct verder na Hitman Blood Money of is er veel gebeurd in de tussentijd?

  5.   
    M@tthijs's avatar

    ”morkop006″ schreef, "jaja ik heb ook een vraag. Ubisoft heeft laten zien dat je met een assassination/stealth game (een game waar je geen multiplayer verwacht) tog een erg leuke multiplayer kan maken. Ik heb het natuurlijk over Assassins Creed Brotherhood. Zou Absolution ook multiplayer bevatten?"

    Assassin’s Creed kan je absoluut niet vergelijken met Hitman. Waar een online multiplayer bij de eerste nog nรฉt mogelijk is, is deze naar mijn mening bij de tweede volledig uitgesloten. Co-op daarentegen lijkt me een optie die veel aantrekkelijker klinkt. ๐Ÿ™‚

  6.   
    ChielB's avatar

    Het is anders dan de online multiplayer van AC: Brotherhood, maar (online) co-op is natuurlijk ook een vorm van multiplayer. ๐Ÿ˜‰ Ik ga het proberen uit te zoeken volgende week. 8)