Win het complete seizoen van Oh Oh Tirol op DVD

Na het ongekende succes van de acht populaire Haagse vrienden Matsoe Matsoe, Little Princess, Sterretje, Barbie, Elize, Sniper, Kabouter en Joker in de Griekse badplaats Chersonissos, verruilen ze de zon voor de sneeuw in Tirol. De bekende feestgangers staan bij aankomst in Kirchberg oog in oog met hun nieuwe Haagse vriendin Tatjana, alias Tijgertje. De bloed-eigenwijze, jonge ras-Hagenezen zorgen voor weer een flinke dosis echte Haagse humor en maken de Oostenrijkse skipistes en après-skihutten direct onveilig. Naast al het gefeest, krijgen ze de opdracht om de apres-ski sfeer in de bar ‘Der Tiroler’ een flinke boost te geven.

Kunnen onze Hagenezen de kou trotseren en de feestsfeer doorzetten in de sneeuw? Zal er iemand vervroegd naar huis moeten met een gipsvlucht? In deze 10 afleveringen zal dit en veel meer duidelijk worden!

In samenwerking met Dutch FilmWorks mogen we 4x een 2-disc set van Oh Oh Tirol weggeven. Wat je daarvoor moet doen?

– Volg MoviesNET op Twitter (@moviesnetnl) of kies voor “Vind ik leuk” op onze Facebook-pagina.
– Als we een bericht plaatsen dat naar deze prijsvraag verwijst, ReTweet deze dan op Twitter of kies op Facebook onder het bericht voor “Vind ik leuk”.
Zo simpel is het! De actie loopt tot en met 1 juni 2011. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars worden in een nieuwsbericht bekendgemaakt.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren