Sony heropent volgende week de PlayStation Store?

Het lijkt erop dat we volgende week weer in de PlayStation Store kunnen, aldus geruchten. Naar het schijnt is er namelijk een memo van Sony gelekt, die bedoeld was voor ontwikkelaars en uitgevers, waarin staat dat de PlayStation Store weer toegankelijk zal zijn vanaf dinsdag 24 mei en direct een update krijgt. In de Benelux zal dit dan een dagje later worden, omdat de updates in onze regio op de woensdag zijn.

If there are concerns, we are willing to consider adjusting the release date of your content on this schedule. Adjustments will be made on a case by case basis.
Sony Computer Entertainment zal vanaf de heropening twee updates per week uitbrengen, voor twee weken lang. Dit om de verlate content toch zo snel mogelijk weer de Store in te krijgen.

De updates staan gepland voor 24, 27 en 31 mei en 3 juni. Voor ons zal dat een dagje verschuiven en kunnen we deze data aanhouden: 25 en 28 mei, 1 en 4 juni. We wachten nog op de bevestiging van Sony, maar de kans dat we dit mogen geloven, is toch vrij groot.

  1.   
    DanielBos's avatar

    Is hier ook iemand die mij kan vertellen of de PS Store en de Store voor Ultimate Team in Fifa 11 samengaan? Fifa werkt online namelijk weer helemaal, alleen de Fifa UT Store niet. Het klinkt niet logisch vind ik zelf, maar iemand met een antwoord?

  2.   
    Epic-Max's avatar

    het einde is inzicht dan functioneert Sony weer helemaal TOP!

  3.   
    Potasnik's avatar

    Let’s hope so!

  4.   
    Sarge's avatar

    Komt dan ook het Welcome Back pakket? Of is daar nog niets bekend van ivm datums? Want dat zou mijn terugkeer naar de PS3 betekenen 😛 (Ookal komen de examens eraan :D)

  5.   
    dexter2's avatar

    yea!!! 😀

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Klinkt al goed 😀

  7.   
    cool ice's avatar

    das al vlot! hartstikke fijn. 🙂 en @ Sarge, ja ik denk het wel.

  8.   
    Maotes's avatar

    DanielBos schreef, "Is hier ook iemand die mij kan vertellen of de PS Store en de Store voor Ultimate Team in Fifa 11 samengaan? Fifa werkt online namelijk weer helemaal, alleen de Fifa UT Store niet. Het klinkt niet logisch vind ik zelf, maar iemand met een antwoord? "

    Het lijkt me dat FIFA UT Store dan ook weer geactiveerd word ja, ik merkte het ook al op. We zullen het zien.

  9.   
    Moon-Hero's avatar

    Yeah!