Releasedatum inFamous 2 bekend; DualShock bundels aangekondigd

In inFamous speel je als Cole, een oorspronkelijk doodnormale jongen die dankzij een gigantische explosie elektrische krachten kreeg. De eerste game ging meer dan 1,5 miljoen keer over de toonbank en naar verwachting zal de sequel dit overtreffen. Daarnaast kun je sneller aan de slag met deze game dan je waarschijnlijk had verwacht, want Sony kondigde zojuist aan dat inFamous 2 op 8 juni bij ons in de winkels zal liggen.

Daarnaast zullen er twee DualShock-bundels verschijnen, eentje met een blauwe controller en een bundel met een rode controller, wat respectievelijk Cole’s goede en slechte kant illustreert. Daarnaast zal er, gelijktijdig met de release van de game, een bundel verschijnen met een 320 GB PlayStation 3, controller en exemplaar van inFamous 2.

Heb je de eerste inFamous nog niet gespeeld? Grijp dan snel je kans, want zodra de PlayStation Store weer online is kun je het spel gratis downloaden als één van je twee goedmakertjes.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Die DualShock-bundels zijn wel heel cool verzonnen _0-. Hoewel ik zelf toch een zwarte controller prefereer.

    Laat maar komen!

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Dualshock bundel is op zich wel vet, maar ik vind het enigszins onlogisch dat ze het bij Infamous 2 doen. Tuurlijk kan je het er mooi uit laten zien, maar bij een co-op game zou vele malen logischer zijn. Iedereen met een PS3 heeft immers al een controller erbij gekregen, bij een co-op game zou je dan evt. gelijk een controller voor het 2e persoon hebben. 🙂
    Een controller is, imo, ook te duur om er maar bij te kopen omdat hij er zo vet uit ziet.

  3.   
    Daniel Z's avatar

    @mr.black. Toch denk ik dat een groot deel van de gamers sowieso al twee controllers heeft. Ik ook, hoe weinig ik ook in co-op speel. Het is altijd handig als een controller kapot gaat, of iemand plots splitscreen een game wil doen.

    Dus ik vind het absoluut geen gek idee om een controller bij een game te doen.

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Klopt, denk ik wel ja. Iedereen die ik ken met een PS3 heeft ook wel 2 controllers. 🙂