Bethesda maakt eerste Brink DLC gratis

Bethesda komt dit jaar toch met een dozijn toppers op de markt, dat gratis content weggeven makkelijk kan. Misschien niet helemaal waar, maar de uitgever heeft laten weten dat de eerste downloadable content voor Brink gratis te downloaden zal zijn. Dit omdat de launchweek van Brink wat tegenviel.

We would like to thank you for supporting Brink and for your continued feedback. To show our appreciation for your support of Brink, we will be making the first DLC for Brink available for free when it is released.
De game van Splash Damage toonde bij de release namelijk de nodige bugs en andere opstartproblemen, maar de ontwikkelaar wist al snel een patch te produceren. Om toch de vervelende issues bij de gamers weg te vegen, zal de eerste DLC gratis worden; ook als bedankje voor de goede feedback die spelers doorspeelden aan de developer.

De content staat gepland voor juni en bevat onder andere nieuwe maps. Details volgen nog.

 1.   
  Svenis's avatar

  Chill

 2.   
  Jemigzeg's avatar

  dat is zeker chill

 3.   
  Jarek's avatar

  Ze moeten toch wat , na veel slechte reviewcijfers. , Misschien trekt dit nog een paar extra kopers aan. 😉

 4.   
  ShadyXL's avatar

  Fanta$y schreef, "Ze moeten toch wat , na veel slechte reviewcijfers. , Misschien trekt dit nog een paar extra kopers aan. 😉 "

  Inderdaad. Ik vind Brink echt een vette game hoor 🙂 Het heeft zijn eigen stijl.

 5.   
  cookymonster's avatar

  das mooi van ze

 6.   
  Fabianb's avatar

  Al oud niews voor de echte Brink fans :D, hopelijk komt er ook nog binnenkort een niewe MP game mode uit, want daar is echt behoefte aan momenteel. Verder strakke game. Bijna al een character op het max lvl :wink:, al is dat vrij makkelijk.

 7.   
  Hitman047's avatar

  Fanta$y schreef, "Ze moeten toch wat , na veel slechte reviewcijfers. , Misschien trekt dit nog een paar extra kopers aan. 😉 "

  Een Metascore van 71 is niet slecht… 😉

 8.   
  Jarek's avatar

  Hitman047″][quote=”Fanta$y schreef, "Ze moeten toch wat , na veel slechte reviewcijfers. , Misschien trekt dit nog een paar extra kopers aan. 😉 "

  Een Metascore van 71 is niet slecht… 😉 [/quote]

  Ligt er maar net aan welke websites een cijfer geven.
  Als ik een beetje op de 2 bekendste af ga zijn dat IGN en GAMESPOT met een 6.5 en 6.0 score.

 9.   
  Fabianb's avatar

  Al moet ik wel eerlijk zeggen dat IGN behoorlijk slecht begint te worden tegenwoordig. Ze mogen dan een van de bekendste zijn maar als het aan mij ligt komen ze nog vanzelf op de achtergrond beland. Want soms slaat het echt helemaal nergens op wat ze doen of zeggen.

 10.   
  DanielBos's avatar

  Ik vind Brink juist een verfrissende game, met veel extra’s. Echt een leuke shooter waarbij je ook goed moet samenwerken om ergens te komen. Ik snap al die lage cijfers echt niet.

 11.   
  Moon-Hero's avatar

  Dit is wel super voor de Brink spelers! 😉

 12.   
  Update's avatar

  is nice! Goed bezig Bethesda..

 13.   
  DutchFreeze's avatar

  Goed nieuws 🙂

  Nu alleen nog bekend maken wat voor DLC 😛

 14.   
  VybzKiller's avatar

  Ik snap die lage reviewcijfers ook niet. Zelfs Gametrailers.com is er nogal matig over.. Het is weer eens wat anders als CoD en BF etc etc. Het heeft zo zijn eigen stijl en zeer goed qua teamwork. Er staat geen CoD op de cover, daarom zeker? Iets nieuws proberen vinden de meeste maar niks, zo komt het over

 15.   
  Cyb3rp3n0zah's avatar

  speel em sinds vrijdag op pc,
  bevalt mij prima ondanks alle lage review cijfers,
  is weer eens wat anders en de characters zijn wel bruut te costumizen,
  cker vet dat de dlc gratis word!