Rift krijgt 7 dagen trial voor nieuwe spelers

Rift is één van die MMO’s die het heel erg goed doet en zeer goed beoordeeld is door vele spelers in de wereld en verscheidene websites. Nu kunnen nieuwe spelers de game ook gratis en voor niks proberen, want er is nu een gratis trial voor 7 dagen geïntroduceerd. Spelers kunnen na deze zeven dagen hun karakter meenemen naar hun betalende account, mits ze door willen spelen.

Naast de nieuwe probeer-mogelijkheid is er ook een Facebook integraties geïntroduceerd, zijn er drie nieuwe zone-events en nieuwe raid-content voor tien personen.

Als laatste heeft Trion een Ascend-a-Friend programma gestart, waarmee mensen ongelimiteerd nieuwe spelers kunnen introduceren in de wereld met een zeven daagse trial. De spelers kunnen daarna beloond worden met een Swift Ember Steed Mount, een hond en een hoedje.

  1.   
    Ramses's avatar

    Been there, done that, …returned to WoW.

    Maar serieus, is een goede/grafische mooie game maar niet mijn smaak. Ben zelf meer van het cartoonachtige… 😀

  2.   
    fabiankok's avatar

    Heb de beta gespeeld en vond het een zeer vermakelijke game, meer dan de trial die ik van WoW heb gespeeld (je ontkomt niet aan die vergelijkingen)
    Alleen jammer dat ik dit soort spellen niet regelmatig genoeg speel voor het geld dat het kost.

  3.   
    StuntelX's avatar

    Het is dat ik te weinig geld heb op het te blijven spelen…

    Als er iemand is die mij een keer wil inviten die al speelt, PM me maar.

  4.   
    huntedjohan's avatar

    hopen dat ik met deze trial een paar vrienden zover kan krjigen het te gaan spelen. kan nog wel wat members gebruiken in het guilde en met een trial kun je mensen sneller aantrekken.

  5.   
    fdennis's avatar

    Heb het net gedownload ben wel benieuwd. Ik vond Wow niet zo leuk omdat je naar mijn mening veelste weinig mogelijkheden hebt met de classes. Daarom vond ik Guild Wars zo geweldig. Je kon je move set helemaal zelf bepalen en ziek veel kon je eraan veranderen. Hopelijk lijkt Rift een beetje op Guild Wars want dan ga ik 7 leuke dagen tegemoed.

  6.   
    huntedjohan's avatar

    denk dat jij dan inderdaad 7 leuke dagen tegemoed ga, want de talent tree’s in rift zijn zo uitgebreid dat jij in die 7 dagen echt niet genoeg heb kunnen varieren met je character 😛

    als er mensen zijn die een uitnodiging leuk vinden van GN members stuur maar een PM. kun je gezellig in onze NLse guild komen om nog meer plezier te beleven met rift 😛

  7.   
    Epic-Max's avatar

    leuk zat er over te denk om deze game te kopen kan hem straks proberen BETER!

  8.   
    Update's avatar

    mhhhh… hou niet echt van dit soort games. Bedankt, maar ik hoef niet.

  9.   
    sthij's avatar

    Kan ik het mooi uitproberen 😛

  10.   
    marklin989's avatar

    haha wist dat gisteren al omdat een maat dat aan mij vroeg xd

  11.   
    Helios929's avatar

    voor mensen die uitgekeken zijn op wow komt dit goed uit