Meer foto’s van de set van The Dark Knight Rises en mogelijke details over de plot

De nieuwste foto’s van de set van The Dark Knight Rises bieden een betere blik op wat volgens de geruchten de Lazarus Pit van Ra’s al Ghul zou zijn. Daarnaast zijn er wat verklaringen van toeschouwers op de set opgedoken, die een mogelijke verklaring geven voor de aanwezigheid van de Pit in de film. Ook wordt hier een mogelijke ingang geboden voor de verhaallijn van Bane.

Het moge intussen wel duidelijk zijn, maar we kunnen niet voorzichtig genoeg zijn. De details van de set – hoe beperkt ook – bevatten mogelijke spoilers en verder lezen is dus geheel op eigen risico.

Hier volgt het ooggetuigenverslag van een gelukkige die één van de shoots in India heeft mogen zien:

Eyewitnesses and crew members told us of a particular scene being filmed,” the site reports, “where a bald-headed child wearing ragged clothes emerges from the well and pulls his hood over his head. From the conversations, we reckon this is a young Bane, emerging from a vat of Venom, trained by Pence’s Ra’s al Ghul. The years of addiction to Venom builds him to be a massive monster with amped up senses, intelligence and physical prowess.
Denk er over wat je wilt. Vergeet vooral ook niet je gedachten met ons te delen in de reacties op dit bericht. Ons rest nog je de beloofde setfoto’s voor te schotelen. Zoals gezegd gaat het om een beter kijkje op de Lazarus Pit. Op de andere foto zien we dat Josh Pence toch echt bij de opnames in India aanwezig is. Van de laatste foto is nog niet helemaal duidelijk om welke set het hier gaat.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren