The Darkness II komt 7 oktober

The Darkness II, het vervolg op de shooter uit 2007 zal op 7 oktober verschijnen op de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. Dat heeft 2K naar buiten gebracht.

Volgens ontwikkelaar Digital Extremes zal The Darkness II een unieke stijl bevatten die het moet onderscheiden van andere shooter, waarbij je tegenstanders onder andere kunt hakken, slaan en vastpakken en je zult ook dingen kunnen gooien. Net als in het eerste deel gebeurt dit door middel van je Demon Arms, die te gebruiken zijn in combinatie met twee wapens.

Over het verhaal is nog niet veel bekend, behalve dan dat je wederom speelt als Jackie Estacaso, die nu de baas is van de zijn misdaad-familie. Er zal een mislukte aanslag gepleegd worden op zijn leven waardoor er een grote oorlog ontstaat tussen verschillende misdadige organisaties. Met behulp van de Darkness moet je dit winnen.

De tweede helft van 2011 lijkt een druk jaar te worden en zeker oktober, met releases als Gears of War 3, Batman: Arkham City en waarschijnlijk twee nieuwe edities van de bekende voetbalgames. We hopen op de E3 meer te zien van The Darkness II.

  1.   
    twoakrm's avatar

    geweldig deel 1 was al super maar hoop wel dat ze wat meer badguys uit comics hallen.. zoals magdelena maar ik denk dat velen niet weten waar ik het over heb …

  2.   
    crazyshine4722's avatar

    @ hierboven ja :p

    En dit spel word overschat door vele ,omdat hij wordt ondergezaaid door andere titels..

  3.   
    Ika Q's avatar

    Is wel jammer dat ze ineens een ander “twist”gaan gebruiken. Deel 1 zag er zeer goed uit.

  4.   
    Jarek's avatar

    ”crazyshine4722″ schreef, "@ hierboven ja :p
    En dit spel word overschat door vele ,omdat hij wordt ondergezaaid door andere titels..
    "

    Onderschat bedoel je zeker ? 😉