Nintendo onthult prijsverlaging en budgetselectie voor Wii

Nu de Wii 2 in zicht komt en bijna iedereen de originele Wii al in zijn bezit heeft, zoekt Nintendo naar nieuwe manieren om de console aan de man te brengen. En die heeft ze gevonden: via een persbericht onthulde het Japanse bedrijf zojuist dat het Wii Sports Resort Pack, bestaande uit een zwarte Wii, een afstandsbediening met Motion Plus, een nunchuck en een disc met Wii Sports en Wii Sports Resort, vanaf 20 mei voor slechts €149,99 over de toonbank zal gaan.

Daarnaast zullen er twee nieuwe bundels op de markt komen: eentje met een witte Wii inclusief Mario Kart en een variant met een zwarte console die vergezeld gaat met zowel Wii Sports als Wii Sports Resort. Ook deze bundels zullen een adviesprijs van €149,99 meekrijgen.

Voor de prijsbewuste gamer heeft Nintendo bovendien een budgetlijn genaamd “Nintendo Selects” in het leven geroepen. De titels die al vanaf dag één in de reeks zijn opgenomen zijn Wii Sports, WarioWare: Smooth Moves, Mario Strikers Charged Football en Animal Crossing: Let’s Go to the City. Nintendo heeft nog geen adviesprijs bekendgemaakt, maar deze zal naar verwachting rond de twintig euro liggen.

De nieuwe bundels en de Nintendo Selects-games zullen gelijktijdig met de prijsverlaging worden uitgebracht.

  1.   
    xHouse's avatar

    Howla, ziet er heel aantrekkelijk uit.
    Werd tijd dat nintendo nog is laat zien dat ze wel degelijk bij de “big boys” horen. 😛

  2.   
    grassyfuzz's avatar

    wat die knul boven mij zegt 😀

  3.   
    xHouse's avatar

    grassyfuzz schreef, "wat die knul boven mij zegt 😀 "

    Inderdaad darry. :”DD