DC Universe Online “goedmaak plan” onthuld

Het is uiteraard voor alle PlayStation 3-gamers heel vervelend dat het PlayStation Network inmiddels al zo lang offline is, maar het rottigste is het nog voor mensen die maandelijks betalen voor een MMO. Voor DC Universe Online bijvoorbeeld zul je maandelijks in het ongunstigste geval maar liefst €12,99 moeten neertellen en aangezien het PSN momenteel al bijna twee weken offline is zul je begrijpen dat de spelers van deze game niet blij zijn. Daarom heeft Sony een “goedmaak plan” in het leven geroepen.

Dankzij dit plan krijgen de spelers van de MMO niet alleen 30 extra dagen bovenop hun abonnement, ook kunnen ze de spelwereld binnenkort onveilig maken met een Batman-masker op hun knar. Of dit pakket automatisch zal worden doorgevoerd of dat we het uit de PlayStation Store moeten downloaden is nog niet bekend, maar Sony Online Entertainment gaf via de Facebook-pagina van de game aan daar binnenkort meer informatie over vrij te geven:

Please bear with us as the complexities of the subscription server dictate how and when this will be available along with pertinent details. We will be releasing more information this week,
Sony onthulde op hun persconferentie aangelopen zondag dat de eerste PSN-services nog deze week online moeten zijn.

  1.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    waardeloos spel! 😡 kheb mn ps3 al betaald en de game 😡

  2.   
    Fox's avatar

    Op de pc zijn nog meer van die spellen en de pc kost toch ong 5 x meer he…. En hoor je ons er over klagen?

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Fox schreef, "Op de pc zijn nog meer van die spellen en de pc kost toch ong 5 x meer he…. En hoor je ons er over klagen? "

    Ja. Er zijn genoeg mensen die klagen over iedere vorm van maandelijks betalen. 😉