Drie DLC’s voor Fallout: New Vegas onthuld

Bethesda heeft op haar blog bekend gemaakt dat Fallout: New Vegas drie nieuwe episodes krijgt in de vorm van downloadable content, waarvan Honest Hearts als eerste verschijnt op 17 mei voor de PC en Xbox 360, een dag later op 18 mei verschijnt hij voor de PlayStation 3, mits de PlayStation Store weer online is.

Honest Hearts neemt spelers mee op expeditie naar de onaangetaste wildernis van Zion National Park in Utah, echter gaat dit niet zoals gepland, want tijdens je reis wordt de karavaan overvallen door een bende genaamd de “tribal raiding band”. De speler raakt verstrikt in een oorlog tussen verschillende tribes. Hoe deze oorlog afloopt ligt geheel aan jou door de keuzes die je maakt in de game. Daarbij hebben jouw keuzes ook invloed op het lot van Zion.

Old World Blues is de tweede DLC die uitkomt in juni. In deze content ontdekt de speler hoe de gemuteerde monsters van Mojave zijn ontstaan wanneer hij zelf een proefkonijn wordt in een mislukt wetenschappelijk experiment. Jouw taak is de vooroorlogse onderzoekcentra van Big Empty te doorzoeken op zoek naar technologie die je kunt gebruiken in strijd tegen de kidnappers, of je vormt een team met ze en zorgt daarvoor voor een nog grotere bedreiging.

Lonesome Road is de laatste DLC, welke verschijnt in juli en brengt de speler in contact met de originele Courier Six, een man genaamd Ulysses weigerde de Platinum Chip te leveren bij het begin van New Vegas. Ulysses belooft zijn beweegredenen uit te leggen, maar daar staat wel iets tegenover. Je moet namelijk één laatste opdracht voor hem doen, welke je leidt langs gevaarlijke kloven van Divide, een landschap die geen mens heeft overleefd.

Honest Hearts, Old World Blues and Lonesome Road will further expand upon Fallout: New Vegas. Fallout: New Vegas takes all the action, humour and post-apocalyptic grime and grit of this legendary series and raises the stakes

 1.   
  DanielBos's avatar

  Klink tof! Ik vond de vorige DLC van New Vegas niet zo sterk, ik hoop dat deze beter zijn.

 2.   
  LuukiV's avatar

  Levelen????? 😥

 3.   
  Cappuccino's avatar

  Tof. Ik kan niet wacten. Net Dead Money uitgespeeld. Ik heb er bu al zin in. Voorlopig vermaak ik me maar met de mods… http://bit.ly/k7gkaK

 4.   
  Fox's avatar

  Cappuccino schreef, "Tof. Ik kan niet wacten. Net Dead Money uitgespeeld. Ik heb er bu al zin in. Voorlopig vermaak ik me maar met de mods… http://bit.ly/k7gkaK"

  Beetje viese mods spelen? To mainstream….

 5.   
  Boxer's avatar

  Zoek dan in de grote database voor mods: http://newvegasnexus.com/

 6.   
  AsoDave's avatar

  Ligt het aan mij of is het niet wat te laat.. zal mss vertraagd zijn door al die update’s voor die crashes