Ocarina of Time 3D zal beperkt beschikbaar zijn in Japan

Nintendo hoopt met het opnieuw uitbrengen van toptitels het tij te kunnen keren voor hun Nintendo 3DS. De verkoopcijfers zijn redelijk succesvol, maar niet zoals Nintendo gehoopt had. Daarnaast was het spelaanbod bij launch niet geweldig.

Eén van de grootste remakes is natuurlijk The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D en laat Nintendo juist deze maar heel beperkt beschikbaar stellen in Japan. Het is niet precies duidelijk waarom de Japanse gigant voor deze tactiek kiest, maar bij de Wii heeft het hen ook niet goed gedaan.

Laten wij, als Europese gamers, hopen dat Nintendo deze strategie achterwege laat in Europa als de game hier van 17 juni in de winkelrekken te vinden zal zijn.

 1.   
  Defensie's avatar

  omg deze game heb ik ik de 3ds juist gekocht ik hoop zo dat die gewoon dan uitkomt
  denk dat ik hem dan maar moet preorderen

 2.   
  metalmickey's avatar

  Dit is de titel voor de 3ds en ook de reden dat ik hem heb aangeschaft, dus laten ze daar niet opeens moeilijk mee gaan dien 👿

 3.   
  DGonlag2's avatar

  The Dutch Army schreef, "omg deze game heb ik ik de 3ds juist gekocht ik hoop zo dat die gewoon dan uitkomt
  denk dat ik hem dan maar moet preorderen"

  Ik hoop dat er genoeg komen ja. En dat het spel te pre-orderen valt. In Japan kun je hem niet pre-orderen omdat het maar een kleine oplage is. Ik hoop dat het hier anders gaat.

  Ze hebben maar een kleine oplage omdat Spirit Tracks voor de DS een veel te grote oplage had en dus snel in de aanbieding kwam. Maar waarom moeten ze dan zo weinig van dit spel uitbrengen? Je kunt ook een normale oplage doen. Er zit nog wel wat tussen weinig en veel, dat heet normaal…

  😉