Grimmige sfeer op nieuwe screenshots Max Payne 3

Rockstar heeft de tanende honger naar meer bevredigd door een stel screenshots de wijde wereld in te sturen van Max Payne 3. Rauwe gevechten, een grimmige sfeer, een Max Payne mรฉt, en zonder haar. Bekijk het hieronder.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  fdennis's avatar

  Ik ben bang dat deze game gaat falen. Ondanks dat dit een product is van rockstar denk ik niet dat de release timing slim is. BF3 , nieuwe COD en een hele hoop andere titels die dan uitkomen waardoor ik denk dat de verkoopcijfers zullen tegenvallen.

 2.   
  M@tthijs's avatar

  fdennis schreef, "Ik ben bang dat deze game gaat falen. Ondanks dat dit een product is van rockstar denk ik niet dat de release timing slim is. BF3 , nieuwe COD en een hele hoop andere titels die dan uitkomen waardoor ik denk dat de verkoopcijfers zullen tegenvallen."

  Max Payne 3 zal met vrij grote zekerheid ergens volgend jaar uitkomen. Niet dit najaar dus, wanneer de door jouw genoemde titels concurrentie kunnen vormen. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  PsYkOfOoL's avatar

  Rockstar kennende, volgend jaar of het jaar erop

 4.   
  G_Dragon16's avatar

  Kijk dit is wat ik wou weten, DE OUDE MAX PAYNE KOMT TERUG en vecht tegen die oude vent waarvan iedereen denkt dat hij max payne was ! ๐Ÿ™‚ kijk maar goed in een van de laatste screenshots :D..

  Yes please make it good! < 33

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Hij heeft een beetje weg van Sam Fisher. ๐Ÿ™‚

 6.   
  twoakrm's avatar

  ziet er super uit tot nu toe ๐Ÿ™‚

 7.   
  XTR17's avatar

  ”G_Dragon16″ schreef, "Kijk dit is wat ik wou weten, DE OUDE MAX PAYNE KOMT TERUG en vecht tegen die oude vent waarvan iedereen denkt dat hij max payne was ! ๐Ÿ™‚ kijk maar goed in een van de laatste screenshots :D..
  Yes please make it good! < 33 "

  Het zijn flashbacks.

 8.   
  G_Dragon16's avatar

  ”XTR17″ schreef, "[quote=”G_Dragon16″]Kijk dit is wat ik wou weten, DE OUDE MAX PAYNE KOMT TERUG en vecht tegen die oude vent waarvan iedereen denkt dat hij max payne was ! ๐Ÿ™‚ kijk maar goed in een van de laatste screenshots :D..
  Yes please make it good! < 33 "

  Het zijn flashbacks.[/quote]

  hmm okee.. laat de kale vent geen max payne zijn please :O..

 9.   
  Gajes859's avatar

  De sfeer ziet er perfect uit. En het feit dat Rockstar ‘m maakt straalt voor mij kwaliteit uit. Ik haal ‘m in ieder geval. ๐Ÿ˜›

 10.   
  Syappie's avatar

  Aaaawesome ๐Ÿ˜€

 11.   
  cool ice's avatar

  ziet er zeker goed uit! ๐Ÿ™‚

 12.   
  Cyb3rp3n0zah's avatar

  nice graphics!

 13.   
  marklin989's avatar

  mij lijkt de game maar niets

 14.   
  superdedupe's avatar

  max payne 1 was geweldig!! Ik hoop dat deze in de buurt komt.

  max payne 1 heb ik vorig jaar gespeelt, en behalve de graphics voelde niks gedateerd. topgame

 15.   
  Slayer61's avatar

  Screenshot #11 ziet er fantastisch mooi uit! Doet me denken aan de level in Max Payne 2 waar je Mona Sax achtervolgt. Kan niet wachten totdat Max Payne 3 uitkomt! 8)

 16.   
  Rijstekorrel's avatar

  fdennis schreef, "Ik ben bang dat deze game gaat falen. Ondanks dat dit een product is van rockstar denk ik niet dat de release timing slim is. BF3 , nieuwe COD en een hele hoop andere titels die dan uitkomen waardoor ik denk dat de verkoopcijfers zullen tegenvallen."

  Niet iedereen koopt BF en COD en van zulk soort spellen ik bijv ook niet, Ik zal het spel dus met open armen ontarmen bij mij komt er geen BF of COD in me ps3 ๐Ÿ˜› maar wel Max Payne 8)

 17.   
  JonsoN's avatar

  Doet me denken aan Die Hard..

  Heb er zin in ๐Ÿ™‚

 18.   
  desxeon's avatar

  De screens zien er goed uit. ๐Ÿ™‚

 19.   
  Kpyne's avatar

  it’s about time! ziet er nice uit ๐Ÿ˜†