Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games aangekondigd

SEGA heeft zojuist Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games aangekondigd, het derde deel in de Mario & Sonic-franchise die goed is voor meer dan 19 miljoen verkochte exemplaren. De Wii-versie zal nieuwe sporten zoals voetbal en paardrijden bevatten naast de traditionele atletiek, watersport en tafeltennis wedstrijden. Bovendien zul je met nieuwe Dream-evenementen aan de slag kunnen.

De Nintendo 3DS-variant van het spel daarentegen herbergt maar liefst 50 evenementen die zowel in single- als multiplayer te spelen zijn. Mario & Sonic at the London 2012 Olympic Games is momenteel in ontwikkeling bij SEGA Japan. Een releasedatum zal later dit jaar bekend worden gemaakt.

  1.   
    alround gamer's avatar

    ben benieuwd of het net zo succesvol zal worden 🙂

  2.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Komt hopelijk op de Wii 2 uit? 🙂

  3.   
    Leon's avatar

    Nee gewoon de normale Wii.

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    De vorige 2 games waren best vermakelijk, dus dit zal ook wel weer goed komen. 🙂

  5.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    wauw… met weer dezelfde spelletjes alleen de achtergrond is anders, kopenkopenkopen… hou het casual

  6.   
    Ramon94's avatar

    Vanmiddag nog die van 2008 gedaan. Ik vind vooral dat trampoline springen wel lachen. Zolang ze dat er ook maar weer in doen.

  7.   
    Leon 2.0's avatar

    ”Ramon94″ schreef, "Vanmiddag nog die van 2008 gedaan. Ik vind vooral dat trampoline springen wel lachen. Zolang ze dat er ook maar weer in doen."

    Het is juist te hopen dat ze er weer allemaal/voorall andere sporten instoppen. Als je graag trampoline wilt springen kan je altijd 2008 nog doen. 🙂

  8.   
    Kpyne's avatar

    was te verwachten 😆 zou me zusje weer leuk gaan vinden 😛