Breaking News: Miyamoto bevestigt aankomende Wii 2

De geruchten vliegen de laatste tijd de ronde over de Wii 2 die naar verluidt tijdens de aankomende E3 onthuld gaat worden. Tot nu toe had Nintendo alles ontkend, maar daar is verandering in gekomen. Eén van de grote legendes binnen de videogame-industrie, Shigeru Miyamoto, het grote brein achter onder meer Mario, Donkey Kong en The Legend of Zelda, en momenteel werkzaam bij Nintendo, heeft namelijk tijdens een interview met het tijdschrift Edge onthuld dat de Wii 2 inderdaad aan zit te komen.

Toen de beste man namelijk werd ondervraagd over details over de aankomende console, zei hij het volgende:

Don’t ask!. Even when the Wii launched we were developing new hardware, work on 3DS had already started. It’s a matter of when we announce it.
De logische volgende vraag is dan natuurlijk: wanneer zal Nintendo het officieel gaan aankondigen? Iedereen verwacht dat het in juni tijdens de E3 zal gebeuren.
Please wait. Be patient until we decide.
Nintendo moet dus volgens hem nog beslissen op welk tijdstip het bedrijf de ingang van de nieuwe generatie gaat inluiden. Maar doordat de geruchtenmolen de laatste tijd op volle toeren draait, kan het bijna niet anders of zal de Wii 2, die nu nog als Project Café door het leven gaat, zeer binnenkort onthuld gaan worden.

  1.   
    Extremegamer's avatar

    OMG, meer raving rabids 😆 en superduper mario 😀

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Niet echt breaking news, want er is 0.0 meer bekend nu. Tuurlijk komt er een opvolger. Ooit…
    Dat is hetzelfde als nu melden dat er een nieuwe Xbox en PlayStation komt. Meer dan logisch, alleen zijn er nog geen details.

  3.   
    ChielB's avatar

    Uiteraard is het logisch, een console-maker werkt altijd aan nieuwe hardware. Al blijft het natuurlijk prettig om een soort van bevestiging te krijgen van een dergelijk belangrijk persoon. 🙂

  4.   
    Extremegamer's avatar

    ChielB schreef, " een dergelijk belangrijk persoon"

    xD

  5.   
    ChielB's avatar

    Het is mijn idool niet, maar het is wel iemand die zijn sporen heeft verdiend natuurlijk. Voor de Wii/Nintendo fans allicht iemand met enige status en aanzien. 😉

  6.   
    Extremegamer's avatar

    ChielB schreef, "Het is mijn idool niet, maar het is wel iemand die zijn sporen heeft verdiend natuurlijk. Voor de Wii/Nintendo fans allicht iemand met enige status en aanzien. 😉 "

    wijze woorden, je kunt zien dat je 27 bent geworden 😛

  7.   
    Dude…'s avatar

    ben erg benieuwd wat ze ervan gaan maken

  8.   
    RoHoutje's avatar

    Lekker dan. Kan ik m’n Wii weer weggooien.

  9.   
    Jonah's avatar

    ChielB schreef, "Het is mijn idool niet, maar het is wel iemand die zijn sporen heeft verdiend natuurlijk. Voor de Wii/Nintendo fans allicht iemand met enige status en aanzien. 😉 "

    Dat doet me gewoon zeer… Miyamoto is een legendarische ontwikkelaar. 😛

  10.   
    alround gamer's avatar

    ze mogen wel een nieuwe uitbrengen, tot nu toe hebben ze alleen maar nieuwe rode en zwarte versies verkocht. Ik hoop dat ze een beetje moeite doen aan de graphix 😆

  11.   
    Kpyne's avatar

    heuuj, is het eindelijk officieel dan 😆

  12.   
    Leon 2.0's avatar

    Rohost schreef, "Lekker dan. Kan ik m’n Wii weer weggooien. "

    Het duurt ongetwijfeld nog wel even voor hij komt en zelfs al is hij er, kan je je Wii natuurlijk altijd nog gebruiken. Geen reden om te balen als je Wii hebt. 🙂

  13.   
    M@tthijs's avatar

    RinusReetRidder schreef, "Niet echt breaking news, want er is 0.0 meer bekend nu. Tuurlijk komt er een opvolger. Ooit…
    Dat is hetzelfde als nu melden dat er een nieuwe Xbox en PlayStation komt. Meer dan logisch, alleen zijn er nog geen details."

    Het is weldegelijk breaking nieuws, want Miyamoto maakt deze opmerking specifiek om de hype nog verder aan te wakkeren. De Wii 2 zál dit jaar worden aangekondigd, daar kun je wel 100% zeker van uit gaan. 😉

  14.   
    cool ice's avatar

    ben benieuwd! 🙂