Nieuwe PlayStation Plus content toegevoegd; tijdelijke aanbieding abonnement

Nog geen jaar geleden kondigde Sony een nieuwe PlayStation Network dienst aan genaamd PlayStation Plus. Voor 50 euro per jaar kunnen abonnees elke maand gratis content en kortingen verwachten. Bovendien krijgen PlayStation Plus leden regelmatig toegang tot exclusieve beta’s of demo’s. Sony beweert dat deze maand de beste maand tot op heden is voor PlayStation Plus abonnees, met gratis titels als Red Faction: Battlegrounds, Prince of Persia Classic en het Steel Rain Mappack voor Killzone 3.

Mocht dit je nog niet overhalen lid te worden, dan komt Sony met een nieuwe reden: als je voor 3 mei 2011 een jaarabonnement afsluit, dan blijf je 15 maanden lid in plaats van 12! Dankzij de nieuwe “stacking service” kunnen bestaande abonnees ook van deze aanbieding profiteren: er zullen simpelweg vijftien maanden opgeteld worden bij hun huidige aantal.

Daarnaast onthulde Sony zojuist een “mid-month” PlayStation Plus update. Deze voegt niet alleen PAIN toe aan het assortiment van gratis spellen, de update geeft PlayStation Plus leden ook Socom Pro Access. Deze download verschaft je toegang tot nieuwe modi zodra het spel in de winkels ligt. Bovendien zul je, na de launch van de game, om de zoveel tijd nieuwe wapens, maps en andere voordelen ontvangen! Tot slot zijn er een aantal nieuwe kortingsacties. Check snel het volledige overzicht hieronder.

    Gratis content
    PAIN
    Socom Pro Access (deze download verschaft je toegang tot nieuwe modi zodra het spel in de winkels ligt. Bovendien zul je, na de launch van de game, om de zoveel tijd nieuwe wapens, maps en andere voordelen ontvangen).
    Clock Thema (ontwikkeld door The Studio en exclusief voor PlayStation Plus leden)

    Korting
    Red Johnson Chronicles (50% korting)
    TV: Superstars (25% korting)
    Modnation Racers (20% korting)
    Outland (20% korting)

Klik hier voor de content die al sinds het begin van deze maand te downloaden is.

  1.   
    Extremegamer's avatar

    Dit wordt wel heel ERG aantrekkelijk

  2.   
    DGonlag2's avatar

    Vind het het nog steeds niet waard. Vind het maar karig. Zeker als ik zie wat de Japanse en Amerikaanse Playstation-Plus abonnees krijgen.
    In plaats van dat je nou zelf wat mag uitkiezen voor een bepaald bedrag, dat zou het pas aantrekkelijk maken. Nu krijg je allemaal spellen die je normaal toch nooit zou doen.

  3.   
    Fox's avatar

    Hoe kan dit als het netwerk down is lolz?!

  4.   
    Extremegamer's avatar

    Fox schreef, "Hoe kan dit als het netwerk down is lolz?!"

    misschien is dat de ‘grote’ update? who knows 😛

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    ”DGonlag2″ schreef, "Vind het het nog steeds niet waard. Vind het maar karig. Zeker als ik zie wat de Japanse en Amerikaanse Playstation-Plus abonnees krijgen.
    In plaats van dat je nou zelf wat mag uitkiezen voor een bepaald bedrag, dat zou het pas aantrekkelijk maken. Nu krijg je allemaal spellen die je normaal toch nooit zou doen."

    Ik ook niet heb het ongeveer een jaar geleden aangesachaft maar er nog zowat niks van gedownload omdat er gewoon niks boeiends is, Ik vind dit totaal ook niet boeiend en ga hem denk ik ook niet verlengen download toch ook bijna niks uit de store sowieso al.

  6.   
    Hallo?'s avatar

    Het loopt zeker niet goed genoeg dat ze met dit soort aanbiedingen komen 😉

  7.   
    crazyshine4722's avatar

    Wel leuk al die acties en aanbiedingen en ik ben ook plus member maar ben nou niet echt iets leuks nog tegengekomen. Mijn tip voor de rest koop GEEN plus je kan beter een goed spel halen voor 50 euro ;).

  8.   
    Leon 2.0's avatar

    ”crazyshine4722″ schreef, "Wel leuk al die acties en aanbiedingen en ik ben ook plus member maar ben nou niet echt iets leuks nog tegengekomen. Mijn tip voor de rest koop GEEN plus je kan beter een goed spel halen voor 50 euro ;)."

    Voor die €50,- krijg je wel een hele zooi PSN-titels, waar aardige wat pareltjes tussen zitten. 🙂