Alyson Hannigan bevestigd voor American Reunion

Goed nieuws voor fans van de eerste American Pie-films, want er komt weer een ‘echt’ vervolg met de vele bekende gezichten uit de eerste drie films. Na de derde film, American Wedding, kwamen er nog diverse ‘American Pie presents’ spin-offs, maar deze films misten duidelijk de kracht (en de acteurs) van de eerste drie films. Na vele geruchten is het nu dan toch eindelijk zeker dat een volwaardige American Pie 4 in productie is en de film gaat door het leven als American Reunion.


Veel bekende acteurs en actrices worden weer verwacht en vandaag is bekend geworden dat ook Alyson Hannigan weer van de partij zal zijn om de bijzondere dame Michelle Flaherty te spelen. Er was enige tijd wat twijfel over de beschikbaarheid van Hannigan, vanwege haar drukke agenda dankzij de tv-serie How I Met Your Mother. De opnames van American Reunion zullen echter deze zomer plaats gaan vinden, wat mooi samen zou vallen met de zomerstop van de tv-serie.

American Reunion pakt de draad weer op na American Wedding, waarin Michelle en Jim op bijzondere wijze in het huwelijk traden. Inmiddels zijn alle personages al vele jaren hun eigen weg gegaan en is het tijd voor een doldwaze reünie. De regie is in handen van Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg, die ook verantwoordelijk waren voor de Harold & Kumar-films.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren