Gears of War-universum zet zich voort; Fenix stopt ermee

Vele Xbox 360-bezitters die smachten naar Gears of War 3, een van de grootste franchises voor de Xbox 360, zullen momenteel blij worden om te horen dat ontwikkelaar Epic Games nog lang niet klaar is met het Gears-universum. Er zit echter een maar aan.

We’re not blowing up the world, so Sera and the Gears universe will live on, but for us we didn’t want to betray our customers and community by having a cliff-hanger ending.
Liefhebbers van Marcus Fenix zullen namelijk bij het einde van Gears of War 3 vast en zeker een traantje laten, want Epic heeft laten weten dat Fenix zijn hoofdstuk eindigt met deze derde game. Gears leeft voort, het universum ontploft niet, maar het bedrijf wil de speler niet belazeren en bedriegen met een cliff-hanger aan het einde van de game.
We wanted to have closure. We wanted people to have some satisfaction that they were along for this ride and they lived through a story.
Het verhaal van Fenix zal dus eindigen en Epic Games wil graag dat fans een vorm van voldoening voelen na het spelen van drie verhaallijnen met Marcus Fenix. Hoe Gears of War 3 dan eindigt zul je natuurlijk zelf moeten aanschouwen, later dit jaar.

Er gaan tevens nu al geruchten dat er na het derde deel een Kinect spin-off aankomt.

  1.   
    RivetingFish's avatar

    ben benieuwd 😀

  2.   
    crazyshine4722's avatar

    Dit maakt me alleen maar meer nieuwschierig en hopelijk gaat marcus niet dood al denk ik nu van wel :(.

  3.   
    Almelow's avatar

    Ik heb geen Xdoos360 maar een Prutspeler 3 (ik kies geen kant het zijn allebij maar plastic dingen) maar hoe dan ook ik heb het 2e deel niet gespeeld eerste wel op de pc maar als ik dit zo lees hoop ik echt niet dat Marcus dood gaat. OOk al heb ik alleen het eerste deel gespeeld die kerel was wel enorm badass…… 😳

  4.   
    The Nostra NL's avatar

    heb gehoord dat die overgelopen is en samen met “The Duke “stront gaat gooien in forever

  5.   
    xColdNight's avatar

    Alleen Marcus dus die niet door gaat? Maar is wel jammer… Tis zo’n gesallig team 😆 Vond het al niet leuk toen Kim dood ging in deel 1 en Tai in deel 2=[ Zolang Baird maar blijft xD AAAH verlangende kriebels naar Gears 3 😀

  6.   
    G_Dragon16's avatar

    ben benieuwd of dit heeft te maken met zijn pa, zoals deel 2 eindigde in tekst blijf ik altijd nog denken dat die nog leeft !

  7.   
    lanccce's avatar

    ik had al een vermoede toe ik de trailer zag 🙂
    de trailer einigde namelijk met ”the end”
    the end van de verhaallijn met fenix dus.. 😳

  8.   
    FishHookz's avatar

    Ik ben een hele groote gears of war fan en ik vind dat ze moeten stoppen na GOW 3

  9.   
    N360Gamer's avatar

    ”crazyshine4722″ schreef, "Dit maakt me alleen maar meer nieuwschierig en hopelijk gaat marcus niet dood al denk ik nu van wel :(."

    Awh, gaat het een beetje, meisje niet huilen.. 🙁 xD
    Get over it, het is maar een game-personage zeg.. Hij heeft pas in 2 games de hoofdrol op zich genomen, dus doe alle volwassen mensen hier een plezier en doe wat minder sentimenteel, het is maar een denkbeeldige personage! xD

  10.   
    crazyshine4722's avatar

    N360Gamer schreef, "

    ”crazyshine4722″ schreef, "Dit maakt me alleen maar meer nieuwschierig en hopelijk gaat marcus niet dood al denk ik nu van wel :(."

    Awh, gaat het een beetje, meisje niet huilen.. 🙁 xD
    Get over it, het is maar een game-personage zeg.. Hij heeft pas in 2 games de hoofdrol op zich genomen, dus doe alle volwassen mensen hier een plezier en doe wat minder sentimenteel, het is maar een denkbeeldige personage! xD"

    Tjaah.. Zoals in het nieuwsbericht wordt gezegd leven mensen met ze mee en ik ben er 1 van so get use to it :p