PlanetSide is uitgesteld

Het vervolg van het online schietspel PlanetSide is sinds gisteren officieel uitgesteld. Reden hiervoor is de recente malaise binnen ontwikkelaar Sony Online Entertainment.

Vorige week ontsloeg het bedrijf noodzakelijk 205 werknemers ; het moest zelfs drie studio’s sluiten. De online spionagegame The Agency zal hierom het daglicht niet meer zin. Volgens SOE concentreren zij zich nu vooral op twee nieuwe games: een nieuwe PlanetSide en een nieuwe Everquest.

PlanetSide zou zelfs in maart uitkomen, maar dat gaat dus niet meer lukken aangezien wij ons al in april bevinden. Wel liet de ontwikkelaar weten dat door de herstructurering van het bedrijf meer ontwikkelaars aan het spel werken. Wanneer het spel nu uitkomt is nog niet bekend.

 1.   
  See4urSelf's avatar

  Ik heb eerlijk gezegd nog nooit van Planetside gehoord…

 2.   
  vlam12's avatar

  ik ook niet. ik krijg het gevoel dat het spel nooit aangekondigd is op gamersnet. 😮

 3.   
  vulstar's avatar

  :O planetside is wel een heel vet spel, alleen de mechs die ze later toevoegden waren een beetje te overpowerd. Maar dat je met een paar honderd tot duizend man op 1 channel zit terwijl het een 3d-shooter is maakt het juist erg vet. Er zouden meer open world shooters moeten zijn met territoriale wars.

 4.   
  Kenneloth's avatar

  Zegt me niks -_-