MoviesNET zoekt enthousiaste crewleden!

In het najaar van 2010 was er een mooi moment: de lancering van MoviesNET! Als zustersite van GamersNET zag deze nieuwe website het levenslicht, om filmliefhebbers dagelijks te voorzien van nieuws, geruchten, recensies, trailers, prijsvragen en nog veel meer. Hierbij richten we ons vooral op de grote blockbusters in alle soorten en maten: van The Dark Knight (Rises) tot Toy Story 3 en van The Hobbit tot The King’s Speech. Dit is onze focus, zowel qua nieuws als recensies, al komt natuurlijk stiekem wel eens een toffe tv-serie of een meer ‘artistieke’ film aan bod. We zijn dus geen Nederlandse IMDB, maar vooral een site voor en door liefhebbers.

Inmiddels zijn we enkele maanden verder en we kunnen zeggen dat het ontzettend goed gaat met MoviesNET. De bezoekersaantallen stijgen sterk, we hebben heel veel toffe prijsvragen al gehad en stukje bij beetje willen we steeds groter worden. Deze groei gebeurt echter niet zomaar, daar is vooral een enthousiaste crew voor nodig die graag mee wil helpen aan het groter maken van MoviesNET en tegelijkertijd bezig is met een grote passie: films. Om verder te kunnen groeien en alle bezoekers nog beter te voorzien van alles op filmgebied, zijn we nu op zoek naar:

ENTHOUSIASTE REDACTEURS (M/V)
Enthousiasme is wat ons betreft de belangrijkste eigenschap van een crewlid, je moet het immers leuk vinden om wat van je vrije tijd aan MoviesNET te besteden. Op dit moment zoeken we vooral mensen die onze gezellige redactie willen versterken. Heb je een vlotte pen, wil je graag journalistieke ervaring opdoen en lijkt het je leuk dat alle bezoekers jouw nieuwsberichten en recensies lezen? Dan ben jij de ideale kandidaat om als redacteur aan de slag te gaan. Samen met alle andere redacteuren zorg je ervoor dat er dagelijks nieuws op MoviesNET staat en als je zin en tijd hebt kun je ook naar persvoorstellingen of thuis een DVD/Blu-ray bekijken om te recenseren. Dit alles kan je vanuit huis doen, op momenten dat het jou uitkomt.

Nogmaals, het belangrijkste vinden we dat je enthousiast bent. We hebben genoeg kennis en ervaring in huis om crewleden goed te begeleiden, dus we kunnen je nog wel het een en ander leren. Al is het natuurlijk wel handig als je goed bent in de Nederlandse taal. Daarnaast is het binnen de crew ook vooral erg gezellig, dus het is ook nog eens heel leuk om samen met anderen te werken aan een geweldige nieuwe filmsite.

Hoe kan ik me aanmelden of om meer informatie vragen?
Stuur een e-mail naar [email protected], zo simpel is het. Heb je interesse om als crewlid aan de slag te gaan? Laat dan vooral even het volgende weten:

– je leeftijd
– hoeveel vrije tijd je ongeveer aan MoviesNET kunt besteden (zelfs met 1-2 uur per week kan je al heel veel doen)
– een zelfgeschreven recensie van een film naar keuze (minimaal 400 woorden)

Aarzel dus niet en stuur gewoon eens een mailtje, wie weet ben jij straks een van de nieuwe crewleden van MoviesNET! Mocht je iemand anders kennen die ook gek is van films en misschien wel als crewlid aan de slag zou willen, laat hem/haar dan ook even mailen.

We zien je e-mail graag tegemoet!

  1.   
    crazyshine4722's avatar

    Alhoewel ik met mijn pathe unlimited vaak naar de film ga en kenner ben skip ik want heb bijna nooit tijd mischien in de toekomst ooit.

  2.   
    Fabianb's avatar

    Nou.. wie weet

  3.   
    Verbeemen's avatar

    Lol database werken wat moet je daarbij voorstellen?
    Is het puur SQL, MySQL?
    of is het nog maar een Usecase model opbouwen?
    of is zijn gegevens bewerken/ ophalen / verwijderen en toevoegen in php, c# of java van een database?

  4.   
    Fabianb's avatar

    Verbeemen schreef, "Lol database werken wat moet je daarbij voorstellen?
    Is het puur SQL, MySQL?
    of is het nog maar een Usecase model opbouwen?
    of is zijn gegevens bewerken/ ophalen / verwijderen en toevoegen in php, c# of java van een database?
    "

    Wat ik er van weet is dat het verder niks met programmeren te maken heeft, maar films in de database zetten, bewerken, aanpassen, etc. Volgens mij is het meer zo iets. Maar als je het zeker wilt weten komt hier vanzelf wel een reactie met verdere uitleg.

  5.   
    ChielB's avatar

    En daar is die reactie al! ๐Ÿ˜‰

    Database-werken heeft niets met technische dingen te maken. Dat gaat inderdaad om het invoeren en bijwerken van informatie over films, zoals nieuwe releasedata, algemene info, enzovoort. Dit alles kan via een erg toegankelijk contentmanagementsysteem, dus je hebt er absoluut geen technische kennis voor nodig. ๐Ÿ™‚

  6.   
    RoHoutje's avatar

    Je moet zeker 16 zijn ofzo…

  7.   
    ChielB's avatar

    Niet per se. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en gewoon goed bent in datgene wat je wilt doen. We hebben wel de ervaring dat mensen onder de 15/16 vaak nog wat minder sterk zijn als het bijvoorbeeld op schrijfwerk aankomt. Maar probeer het gerust om ons te overtuigen dat je het wel zou kunnen. 8)

  8.   
    DeAdSeYe's avatar

    ChielB schreef, "Niet per se. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en gewoon goed bent in datgene wat je wilt doen. We hebben wel de ervaring dat mensen onder de 15/16 vaak nog wat minder sterk zijn als het bijvoorbeeld op schrijfwerk aankomt. Maar probeer het gerust om ons te overtuigen dat je het wel zou kunnen. 8) "

    Mijn taal is niet de sterkste punt, anders had ik jullie wel geholpen.

  9.   
    Abcdefgh's avatar

    DeAdSeYe schreef, "

    ”ChielB” schreef, "Niet per se. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en gewoon goed bent in datgene wat je wilt doen. We hebben wel de ervaring dat mensen onder de 15/16 vaak nog wat minder sterk zijn als het bijvoorbeeld op schrijfwerk aankomt. Maar probeer het gerust om ons te overtuigen dat je het wel zou kunnen. 8) "

    Mijn taal is niet de sterkste punt, anders had ik jullie wel geholpen. "

    Duidelijk…

  10.   
    DeAdSeYe's avatar

    Stronkert schreef, "

    ”DeAdSeYe” schreef, "[quote=”ChielB”].."

    Mijn taal is niet de sterkste punt, anders had ik jullie wel geholpen. "

    Duidelijk…[/quote]
    Valt mij nu ook op had ik niet eerder gezien. Er had men sterkste punt moeten staan. Iedereen maakt toch wel eens fouten?

  11.   
    RoHoutje's avatar

    Ik heb gemaild en wacht op antwoord.

  12.   
    JB940's avatar

    DeAdSeYe schreef, "

    ”Stronkert” schreef, "[quote=”DeAdSeYe”].."

    Duidelijk…"

    Valt mij nu ook op had ik niet eerder gezien. Er had men sterkste punt moeten staan. Iedereen maakt toch wel eens fouten?[/quote]

    dan is het nog altijd mijn ๐Ÿ˜›

  13.   
    DeAdSeYe's avatar

    JB940″]

    ”DeAdSeYe schreef, "[quote=”Stronkert” schreef, ".."

    Valt mij nu ook op had ik niet eerder gezien. Er had men sterkste punt moeten staan. Iedereen maakt toch wel eens fouten?"

    dan is het nog altijd mijn :P[/quote]

    Ik zeg altijd men in zoon soort zinnen in het dagelijks leven. Woon zelf in Limburg en hoor regemlatig mensen het zelfde zeggen. ๐Ÿ˜‰ Niemand is perfect in het nederlands, dat is echter namelijk onmogelijk.

  14.   
    stier797's avatar

    lage maar nu niet iets voor mij want ik doe nu binnen 2 maanden examen mischen daarna XD

  15.   
    M..enn0's avatar

    Ik kan het echt iedereen aanraden om een sollicitatie te sturen. Heb een tijde bij MN gewerkt en het was zeker de moeite waard!

  16.   
    PaNNa's avatar

    Dit lijkt me wel iets, maar weet niet of ik voldoende tijd zal hebben.

  17.   
    ChielB's avatar

    Even een bump. Momenteel zoeken we vooral nog enthousiaste redacteurs die graag aan de slag willen met filmnieuws en recensies, samen met de rest van onze gezellige redactie. ๐Ÿ™‚

    Ook nog even toegevoegd dat je met 1-2 uur per week al heel veel kunt bijdragen, dus actief zijn als crewlid hoeft zeker niet veel vrije tijd op te eisen.

  18.   
    Jason.Statham's avatar

    Is dit geheel vrijwillig want een site als GN/MN moet nu eenmaal iets verdienen want daar zijn jullie te groot voor dat het allemaal puur gebaseerd is op vrijwillig fan werk, neem aan dat jullie aan de advertenties geld verdienen en mag ook aan nemen dat jullie contacten hebben met leveranciers door middel van gratis games, films etc tc dus mag er van uit gaan dat er toch een soort beloning systeem aanwezig is voor de tijd die je eraan wilt besteden.

    Voor niks komt de zon op …. toch ๐Ÿ˜‰

  19.   
    ChielB's avatar

    In beginsel is het vrijwillig, want je moet het vooral vanuit een passie doen om te schrijven over en bezig te zijn met films. Maar er zijn wel degelijk beloningen aanwezig.

    “Als je zin en tijd hebt kun je ook naar persvoorstellingen of thuis een DVD/Blu-ray bekijken om te recenseren.”

    En natuurlijk is veel gezelligheid ook een hele leuke beloning. ๐Ÿ˜‰

  20.   
    ikketjuh's avatar

    Ik zal binnenkort eens een lekkere review schrijven van een film die ik recent heb gezien, of nog ga zien.

  21.   
    Alexander2011's avatar

    Ik heb een paar deadlines nu.
    Maar over 2 weken heb ik wel genoeg vrije tijd.

    Ik kan ook photoshop, flash en zelfs in deze site kan ik ook dingen bewerken (als dat nodig zou zijn).

    Ik meld me dus over 2 weken wel aan. Heb genoeg film kennis. ๐Ÿ˜‰

  22.   
    ducky50's avatar

    Fabianb Schreef:

    Nou .. wie weet

    daar denk ik precies hetzelfde over ๐Ÿ™‚

  23.   
    nicolaasfokke's avatar

    kom nou op jongens hun kunnen wel wat CREW gebruiken dus grijp je kans..
    ik ben te jong dus… ๐Ÿ˜‰