Operation Flashpoint-franchise meer dan 3,5 miljoen keer verkocht

Naast de bekendmaking van de systeemeisen van Operation Flashpoint: Red River weet Codemasters ook de verkoopcijfers van de algehele franchise naar buiten te brengen. Volgens het bedrijf is de franchise dusver meer dan 3,5 miljoen keer verkocht.

Een woordvoerder van Codemasters benadrukt dat dit een indrukwekkend aantal mag zijn, aangezien de franchise bijna altijd exclusief op de PC verkrijgbaar is geweest.

  1.   
    Tadao's avatar

    vandaag de dag vind ik zoiets eerlijk gezegt niet zo verassend meer

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    Meer als de helft zal afkomstig zijn van Operation Flashpoint 1, want deel 2 behoord eigelijk niet tot deze serie. Ze hadden deel 2 een ander naam moeten geven, want het was geen Operation Flashpoint gevoel.

    Ik blijf het gewoon zeggen, Arma 1 + 2 heeft mij het gevoel van Operation Flashpoint gegeven.

    Operation Flashpoint 2 was ook gewoon heel beperkt en arcade achtig, en weet eigelijk mij nu niet meer te boeien. Daarin tegen speel ik naar al die jaren nog volop Operation Flashpoint 1, man o man wat heb ik dat spel veel gespeelt en nog altijd even veel plezier, zelfde geld voor de Arma serie.

  3.   
    LegendJordy's avatar

    beter leren ze van de fouten in dragon rising en zetten ze gewoon edit er in enz… dat zou facking vet zijn:)

  4.   
    xHouse's avatar

    Operation Flash point: cold war blijft nog steeds de beste vind ik, lekkere editor erbij. 😀

  5.   
    coolsharpei's avatar

    jaa die editor wass echt mega vet, verlengt de spelduur ook met minstens 8 uurtjes. gewn de editor er weer in gooien + bugs eruit halen en het is al een stuk beter.